DOLAR

32,5770

0.01%
EURO

34,9400

0.11%
ALTIN(gr)

2.425,55

-0,17%
BİST 100

%
Başvuru Gerçekleştirenlere PTT’den Anında Ödemeler Veriliyor!
  • Finans 365
  • Finans
  • Başvuru Gerçekleştirenlere PTT’den Anında Ödemeler Veriliyor!

Başvuru Gerçekleştirenlere PTT’den Anında Ödemeler Veriliyor!

2020 Mart ayından günümüze kadar gelen bu zorlu pandemi süreçlerinde hükümet tarafından destek ödemler yapılıyor ve bu destekler devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:09
Başvuru Gerçekleştirenlere PTT’den Anında Ödemeler Veriliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İhtiyaç sahipleri e devlet üzerinden hemen başvuru yapabiliyorlar. Başvurularını gerçekleştirenler hemen ödemelerini alabilecekler.

Çalışan ve aynı zamanda çalışamamakta olan vatandaşlara farklı ödemeler gelmekte. Kurumlarda işsiz olarak kayıtlı bulunanlardan sigortalı olarak çalışanlara aynı zamanda ev hanımlarından öğrencilere kadar verilmekte bulunan ödemeler yapılmaya devam ediyor. SGK taraflarından verilmekte olunan bu paralar başvurdukları sahiplerinin hesaplarına yatırılıyor. Bu durumu vatandaşlar bilmediklerinden ötürü ödemlerden de mahrum kalmaktalar. Devlet tarafından sunulmakta olunan unutulan ve parası olan bu vatandaşlar SGK üzerlerinden ödemelerini anlık olarak alabilecekler.

Hesaplarda Unutulan Paralar Nasıl Alınacak

SGK tarafından vatandaşlara her yıl ödeme yapılıyor. Bu yardımlar yol, emzirme yardımlarından diş ve cenaze yardımlarına kadar birçok yardım oluyor. Vatandaşlar bu ödemelerden yararlanıp yararlanamayacağına e devlet üzerinden kontrol ediliyor. Aile çalışma ve sosyal hizmetler tarafından ödemeler yapılıyor. Evlenecek durumda olan genç kızlar içinde ayrıca bir çeyiz ödemeleri yardımları da bulunuyor. Yine bir yandan da SGK taraflarından meslek hastalığını yakalanmış bulunan vatandaşlara iş yerinde hastalanan vatandaşlar için de ödemeler gerçekleştirilmeye devam ediyor. Başvurular işverenler tarafından meydana gelmekte. İş görememezlik ya da rapor parası için sağlık raporunun bulunması şartı da aranmaktadır. Ödemeleri yapılan vatandaşlar hesaplarında çoğu zaman bu parayı unutuyorlar ve bu para onların hesaplarından geri alınabiliyor. Böyle bir durumda ise tekrar talep halinde bulunarak bu ödemeleri yeniden hesaplarından çekebilmektedirler.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP