DOLAR

32,5579

-0.03%
EURO

34,9230

0.08%
ALTIN(gr)

2.429,24

-0,02%
BİST 100

%
ATV’de Yeni Yıl Coşkuyla Geliyor Hangi Sanatçılar Olacak?

ATV’de Yeni Yıl Coşkuyla Geliyor Hangi Sanatçılar Olacak?

Yeni yıla girmeye hazırlanırken birçok kanal eğlence programlarının içeriğini açıklamaya başladı. Eğlence mekanlarına gitmeye gerek kalmayacak şekilde içerik oluşturan ATV bu senede herkesi eğlendirecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
ATV’de Yeni Yıl Coşkuyla Geliyor Hangi Sanatçılar Olacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yıllara meydan okuyan yarışma programlarından olan Kim Milyoner Olmak İster? Yılbaşında da yayınlanmaya devam edecek. Kenan İmirzalıoğlu’nun sunumuyla başlayacak olan yarışmada yarışmacılar ter dökmeye devam edecek. Yılbaşında farklı bir konsept deneyen programda bu defa ünlü isimler yarışacak. Yarışmacı koltuğunda göreceğimiz ünlü isimler 1 milyon değerindeki soruları görebilecekler mi merak konusu. Yarışma süresince hem yarışıp ter dökerken hem de şarkılarıyla yılbaşı gecesini renklendirecek. Programa katılacak sanatçıların kim olacağı da netleşti. Serdar Ortaç, Burak Kut ve Emel Müftüoğlu’nun katılacağı yarışmada espriler havada uçuşacak. Yarışmacılara tanınan her hak ünlü isimlere de tanınacak.

Kaliteli Filmler ile Eğlence Kaldığı Yerden Devam Etsin

Ciddi bir izleyici kitlesi olan Kim Milyoner Olmak İster programı yılbaşında da izlenmeye devam edecek. Pandemi dolayısıyla vatandaşlar evlerinden dışarı çıkamayacak.Eğlence mekanlarının da kapalı olacağı bu süreçte vatandaşlar evlerinde eğlence ortamı oluşturmaya devam edecek. Birçok ünlü ismi ağırlayacak olan programın ardından eğlence devam edecek. Kim Milyoner Olmak İster programının ardından film şöleniyle gece devam edecek. Mısır patlatıp sevdiklerinizle beraber geceyi devam ettirebilirsiniz. Yabancı filmlerden yerli ve yeni sezon filmlere kadar izleyiciye dolu dolu bir içerik sunulmuş olacak. Günün ilk ışıklarına kadar devam edecek olan hareketlilik ile yılbaşını evinizde sıkılmadan geçirebilirsiniz. Günün ilk ışıklaıryla beraber ATV normal akışa geçerek birbirinden güzle programlarla devam edecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP