DOLAR

32,6639

0.43%
EURO

34,9955

0.13%
ALTIN(gr)

2.500,98

0,69%
BİST 100

%
Aile Bakanlığından Yüksek Meblağlar da Yardım Duyurusu!!

Aile Bakanlığından Yüksek Meblağlar da Yardım Duyurusu!!

Aile bakanlığı 20 bin TL değerinde yardımlar yapmaya hazırlanıyor. Peki, bu miktar bakanlıktan nasıl alınır? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Aile Bakanlığından Yüksek Meblağlar da Yardım Duyurusu!!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sizler için 20 bin TL yardım başvuruları hakkında haberimizi derledik. Aile, çalışma ve sosyal hizmetler bakanlığı bünyesi altında 20 bin TL olarak desteklerin başvuru ekranları yayınlandı. Belirlenen tarih sürelerin de başvurunuzu yapıp hemen destekten yararlanabilirsiniz.

Pandemi Döneminde Yardımlar Kesilmiyor!

Aile, çalışma ve sosyal hizmet bakanlığı yeni bir çalışmaya daha imza attı. Birçok vatandaşın yararlanabileceği yardım için eylül ve ekim ayları içinde 20bin TL ödeme yapılıyor. Vatandaşlar başvurdukları takdir de gıda yardımı ve barınma yardımlarından faydalanabilecekler. Gıda yardımları 18 yaş üzeri bütün vatandaşlar katılabilir. TC kimlik numarası ile başvurular alınmaktadır. Ancak hane sayısına göre bu tutarlar değişiklik gösterebilir. Gıda yardım destekleri ekim sonuna kadar alınıyor ancak sene sonuna kadar uzatılacak.

Barınma Yardımları Verilecek!!

Bakanlığa en çok başvurusu gelen yardımlarından birisi de barınma yardımı. 20bin TL- 40binTL arası yardımlar yapılıyor. Bu barınma yardımlarına da 18 yaş üzeri bütün vatandaşlar TC kimlik numaraları ile başvuru yapabiliyor. Asgari ücretli olarak çalışan vatandaşlar ve dul olan vatandaşlara bu yardım alanında daha çok öncelik sağlanıyor.

Aile Bakanlığı Tarafından Verilecek Olan Yakacak Yardımını da Kaçırmayın

Kış mevsiminin yaklaşmasıyla birlikte ihtiyaç sahibi olan ailelere ücretsiz şekil de yakacak yardımı da sağlanıyor. TC kimlik numaranız ile yapacağınız başvuru sonucunda 500 kg olarak yakacak yardımından faydalanabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP