DOLAR

32,4052

0.16%
EURO

35,3390

0.14%
ALTIN(gr)

2.322,38

0,16%
BİST 100

%
Asgari Ücretliler Yıllardır Bekliyordu! İşte Kritik Zam Güncellemesi!
  • Finans 365
  • Finans
  • Asgari Ücretliler Yıllardır Bekliyordu! İşte Kritik Zam Güncellemesi!

Asgari Ücretliler Yıllardır Bekliyordu! İşte Kritik Zam Güncellemesi!

Asgari ücretle çalışan insanlar için zam yapılacak oranların belli olmasıyla her ne kadar uzun zaman olmasıyla birlikle şimdiden araştırılan konular arasında yerini almış bulunmakta. Şuanda son durumlar ne olacak görüşülmeye başlanmış durumda. Bu kapsam içinde önümüzdeki süreçte maaşlar üzerinde nasıl artışlar olacak merak duyulan konuların en başında yer almaya devem ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Asgari Ücretliler Yıllardır Bekliyordu! İşte Kritik Zam Güncellemesi!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asgari ücretli çalışan vatandaşlar için zamların belirlenmesi için her ne kadar daha zaman olsa da bu konu merak edilmeye devam ediliyor. Şuan son durumlar hakkında görüşülmeye başlandı. Bu kapsam içinde önümüzde ki süreçler içinde maaşlar üzerinde ne kadar artış söz konusu olacak merak edilen konuların en başında yer almaya devam ediyor.

Asgari Ücrete Ne Kadar Zam Gelecek?

Genel olarak değişiklik gösteren ve artışlara devam eden fiyatlar hakkında maaşların yeterli olmaması asgari ücretli çalışanların 2021 yılı için de ne kadar zam alacakları merak konusu olmaya neden oldu. Asgari ücret ile çalışmaya devam eden vatandaşlara ne kadar zam uygulanacak henüz resmi bir açıklama gelmedi. Fakat artış yönünde ki oranlar masada konu olmaya başladı. Enflasyon oranlarına göre kesinleşmesi söz konusu olan zamlar maaşlar üzerinde enflasyon oranlarına göre belirlenmesi ile yeni asgari ücretler üzerinde uygulanacak olması da beklenen konulardan bir tanesi. Asgari ücret ile çalışan vatandaşların aylık maaşların net 2500 TL olması da ihtimaller arasında yerini alıyor.

Uygulanacak Olan Zam Oranları Ne Zaman Açıklanacak?

Asgari ücret belirleme adımları her ne kadar çok konuşulsa da henüz bu konu hakkında net bir bilgi bulunmamaktadır. Netlik kazanması için aralık ayı tahmin edilen aylar arasında yerini alıyor. Toplantılar içinde ortak bir karar verilecek olması da gerçekleşecek durumlardan bir tanesi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP