DOLAR

32,4188

0.19%
EURO

35,3994

0.2%
ALTIN(gr)

2.325,13

0,24%
BİST 100

%
Garanti Bankasının Açıklaması Ortalığı Duman Etti Vatandaş Yerinde Duramıyor
  • Finans 365
  • Gündem
  • Garanti Bankasının Açıklaması Ortalığı Duman Etti Vatandaş Yerinde Duramıyor

Garanti Bankasının Açıklaması Ortalığı Duman Etti Vatandaş Yerinde Duramıyor

Banka kredilerinin aylık ödeme planları birçok vatandaşın elini ayağını bağlıyor. Garanti Bankası vatandaş lehine karar alarak ayda 405 TL ödemeli kredi verecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Garanti Bankasının Açıklaması Ortalığı Duman Etti Vatandaş Yerinde Duramıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aylık ödemeleri ve kredi faiz oranları takip eden vatandaşlar bankalardan ona göre kredi alıyor. Kredi alma hususunda bu kadar seçici olan vatandaşlar Garanti Bankasının kredi kampanyasına duyarsız kalamadı. Bankanın açıklamasına göre 10 bin TL’ye kadar kredi verilebilecek hem de 405 TL taksit imkanıyla. Vade seçenekleri ve faiz oranları noktasında da bilgi veren banka seçeneklerin esnek olduğunu vurguladı. Vatandaş kendisine en uygun olan kredi kampanyasını seçerek ihtiyaçlarını karşılayabilecek. Temel ihtiyaç kredisi kapsamında verilecek olan kredi için 36 aya kadar vade seçenekleri öngörülüyor. Faiz oranı ise %1.84 olarak hesaplandı.

Şubeler Başka Evraklar İsteyebilir

Dosya masrafları konusuna da değinen banka her bankanın dosya masrafı aldığının altını çizdi. Ancak talep edilen tutar vatandaşın bütçesini sarsmayacak cinsten olacak. 50 TL olarak belirlene dosya masrafı ücreti kredi almak için başvuruda bulunan vatandaşlardan ilk işlemler sırasında alınacak. Kredi verildikten sonra içinden 50 TL almak suretiyle işlem yapmayacaklarını belirten yetkililer istene evraklara ek olarak dosya ücretini de hazırda bulundurmalı. Garanti Bankasından kredi almak isteyen vatandaşlar TC kimlik kartının fotokopisini, çalışıyorsa veya emekli ise gelir belgesini ve bunlara ek olarak olası durumlarda şubelerin isteyeceği belgeleri bankaya teslim edecek. Bu evraklarda eksiklik olması durumunda banka kredi vermeyecek. Kefil ve teminat istemeyen banka gelir belgesine bakarak kredi verip vermeyeceğine karar verecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP