DOLAR

32,5346

0.24%
EURO

34,7590

0.07%
ALTIN(gr)

2.493,47

1,28%
BİST 100

%
Hercai Dizisinde Nefesler Kesildi! Dizi Soluksuz İzlenecek Bölümleriyle Geliyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Hercai Dizisinde Nefesler Kesildi! Dizi Soluksuz İzlenecek Bölümleriyle Geliyor!

Hercai Dizisinde Nefesler Kesildi! Dizi Soluksuz İzlenecek Bölümleriyle Geliyor!

Atv’de cuma akşamları izleyicilerle buluşan Hercai dizisinin yeni bölümleri hareketli ve farklı olacağa benziyor. Bunun ayrıntıları da bir bir ortaya çıkmaya başladı. Dizide neler oluyor? Kimler diziye dahil oldu? Ayşegül Günay gibi usta oyuncunun Füsun karakteri ile diziye girmesiyle birlikte büyük bir entrika heyecanına hazır olun. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Hercai Dizisinde Nefesler Kesildi! Dizi Soluksuz İzlenecek Bölümleriyle Geliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Miran ve Reyyan’ın yaşadığı mutluluk ise yine farklı olayların yaşanmasına sebep olacak. Doğan Bayraktar’ın oynadığı Aslan Aslanbey karakterinin sonrasında dizinin 3. sezonunda Füsun Aslanbey karakteri geldi. Ayşegül Günay, konağın yeni hanımı oldu. Diziye giriş şekliyle, izleyiciler bu olanlara şaşırmadan edemedi.

Hercai dizisinde genelde sırlar uzattıkça uzatılır, dizinin heyecanı izleyici kaybederdi. Anlaşılan yeni dönem farklı olacak. Füsun karakteri konağın içinde herkesin önünde Miran gerçeğini bekletmeden açıkladı. Bu durum da izleyicilerin senariste tepki yağdırmasına neden oldu.

Konak Tüm Gerçeği Öğrendi!

Sır net olarak ortaya çıktı herkes de bundan memnun ama açıklanma şekline itirazlar var. İzleyiciler sırrın bu bir şekilde açıklanmasını hiç beklemiyordu. Herkes şaşırdı, aynı zamanda Miran’ın herkesin ortasında yaşadığı durum insanlara rahatsızlık verdi.

Senariste sitem eden izleyiciler, tepkilerini sosyal medya üzerinden paylaştı. Miran’a çok üzüldüklerini söyleyen dizi hayranları, senaryoda konunun daha naif bir şekilde geçebileceğini, bu sahnenin aşırı sert olduğunu söylediler.

Ayşegül Günay’ın diziye yakıştığını da yazan hayranları, Füsun karakterinin hikayede güçlü bir konumda olmasını ve olayların daha da sarpa sarmasını bekliyor. Bundan sonra gerçekleşecek Hazar ile Miran arasındaki baba-oğul sahnelerini iple çekiyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP