Şartsız Sınırsız Kredi İmkanı Sunulacak Ödeme Planları Netleşti
  • Finans 365
  • Kredi
  • Şartsız Sınırsız Kredi İmkanı Sunulacak Ödeme Planları Netleşti

Şartsız Sınırsız Kredi İmkanı Sunulacak Ödeme Planları Netleşti

Kredi desteklerinin artmasıyla beraber vatandaşlar da araştırmalarını artırdı. Özellikle kredi alımı için birçok şart ve sınır koyan bankalardan ziyade esnek şekilde çalışan bankalara tercih ediliyor. Ekonomik anlamda zorluk yaşayan vatandaşlar için Garanti BBVA tam da istenen formda kredi kampanyalar paylaşmaya devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Şartsız Sınırsız Kredi İmkanı Sunulacak Ödeme Planları Netleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Teminat Göstermenize Gerek Yok

Nakdi anlamda sıkıntı yaşayan vatandaşlar acil nakit ihtiyaçları için kredi çekme işlemlerini yoğunlaştırdı. Garanti BBVA dijital ihtiyaç kredisi paketi ile 36 ay vadeli krediler verecek. Faiz oranlarını ve ödeme planları konusunda da vatandaşları bilgilendirmeye devam ediyor. %1.84 faiz oranı ile müşterilerinin karşısına çıkan Garanti esnek ödeme seçenekleri ile de talep görüyor. Edinilen bilgiye göre ayda sadece 40.56 TL ödeme yaparak ihtiyaç kredinizi alabilirsiniz. Genel olarak kredi tahsis ücretleri de problem olarak karşımıza çıkıyor. Garanti BBVA bunun da önüne geçerek 5 TL kredi tahsis ücreti alıyor.

Kredi için başvuran vatandaşların tümü %100 kredilendirme imkanından faydalanacak. Yıllık maliyeti de hesaplayan banka müşterilerine %30.46 maliyet çıkartıyor. Dijital kredi kampanyasının en cazip kısmı ise kefil başta olmak üzere birçok şartı ortadan kaldırması. Kefil veya teminat benzeri şartlar aramayan banka başvuran vatandaşların tümüne kredi verecek. Birçok şekilde başvuru yapma imkanınız da var. Doğrudan bankaya gitmek yerine Alo Kredi Destek hattı başta olmak üzere mobil uygulama, internet bankacılığı gibi seçeneklerde de başvuru yapabilirsiniz. Başvuruyapıldıktan sonra sizden istenen belgelerle bankaya gidip kredi işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Bankanın isteyeceği diğer belgeler dışında kimlik fotokopisi ve son üç ayı kapsayan faturalaristenen belgelerden.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP