Günde 290 TL Destek Ödemesi Alarak İş Sahibi Olun

Günde 290 TL Destek Ödemesi Alarak İş Sahibi Olun

ABONE OL
21 Şubat 2023 20:50
Günde 290 TL Destek Ödemesi Alarak İş Sahibi Olun
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Devlet yeni açıklamalar yapamaya devam ederken gözler kazan kazan politikasının getiriline çevrildi. İşte detaylar… Destek ödemelerine hız kesmeden devam eden devlet bu ödemelerini getirilerini vatandaşa görmek istediğini açıkladı. Ödeneklerin hızla tükendiği bilgisini açıklamasına ekleyen devlet bu ödemeleri tekrardan güncellenirken yolunun ise vatandaşın çalışması olduğunu belirtti. Vatandaşın ülke ekonomisine destek vererek çalışma yapması ve bu çalışma sayesinde destek ödemelerine rezerv oluşması kadim bir gelenek.

Devlet bu durumu toparlamak ve eskisinden daha güçlü şekilde destek ödemesi vermek için İŞKUR ile ortak bir çalışmaya gitti. Buna göre vatandaş devletten ayık 8700 TL ödeme alacak ancak ödeme alırken de bir mesleği enine boyuna öğrenmiş olacak. Öğrenilen meslek neticesinde vatandaşlar istihdam sahasında kendisine yer bulabilecek. Ödemelerin günlük yapılacağını ve ödemenin derse gelindiği günlerde verileceği de edinilen bilgiler arasında. Bundan dolayı derse devam çok önemli bir kaide olarak karşımıza çıkıyor.

Yaş Sınırı Aşağılara İndi

Vatandaşlar kurs bitikten sonra evlerine çekilip oturmayacak edinilen mesleklere ilişkin devlet her vatandaş için çalışılacak bir ortam oluşturacak ve bu sayede ülke ekonomisi daha hareketlenecek. Verilecek devlet desteklerinin geri ödemesi olamayacak çünkü vatandaşlar edindikleri meslekler sayesine ülke ekonomisine katkıda bulunmuş olacak. Meslek edindirme kurslarına başvuru yaşını aşağıya çeken devlet 15 yaş ile 55 yaş arasındaki tüm vatandaşı bu kurslara davet ediyor. Emekli olan vatandaşların ise kurs başvuruları reddedilecek işleme konmayacak

finans365.com özel haber

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP