Vakıfbank’tan Evlilik Yolunda Olanlara Müjde

Vakıfbank’tan Evlilik Yolunda Olanlara Müjde

Geleceğinizi daha fazla güven altına almak için yaptığınız birikimlerinizi, Çeyiz Hesabı'nda değerlendirme seçeneğiniz artık size çok yakın.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:10
Vakıfbank’tan Evlilik Yolunda Olanlara Müjde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapacağınız birikimin süresi ve tutarı göz önüne alınarak 6. 274, 32 TL’ ye varabilecek devlet katkısı evlilik yolunda sizin en büyük yardımcılarınızdan olabilir!

Çeyiz Hesabı Açtırma

VakıfBank’ ın sunduğu Çeyiz Hesabı işlemi yalnızca Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ve mavi kart sahipleri açtırabilir ve işleme geçirebilir. Çeyiz Hesabı’ nın özelliğinden birisi de 18 yaşından küçüklerin, velisi veya varisi olması koşulu ile hesap açtırma hakkına sahip olmalarıdır. 18 yaşının üstünde ki bireylerin Çeyiz Hesabı’ ndan yararlanabilmeleri için hiç evlilik yapmamış olmaları gereken şartlar arasında yer almaktadır. Buna ek olarak ise 24 yaşını doldurmamış olmaları aranan bir diğer özellikler arasında yer almaktadır. Çeyiz Hesabı ortak bir hesap olarak açtırılması mümkün değildir. Bireye özel bir hesaptır.

Evlilik yoluna girmeyi düşünen çiftler ayrı ayrı olmak şartı ile Çeyiz Hesabı’ ndan yararlanıp, birikimlerini bu şekilde değerlendirebilir. Kişinin, birden daha fazla Çeyiz Hesabı açtırması mümkün değildir. Farklı bankalarda açılmış olan hesaplar birleştirilemez.

Detaylı Bilgi

Çeyiz Hesabı’ nda herhangi bir işlem ücetinin tahsil edilmesi mümkün değildir. Açılan Çeyiz Hesabı’ ndan 1 dönem için en fazla iki kez para çekme işlemi gerçekleşebilir, ikiden daha fazla para çekme işleminin gerçekleşmesi mümkün değildir. Kişinin, devlet katkısından yararlanabilmesi için, mevcut evlilik tarihinden öncesinde 3 yıl süresince düzenli ödeme yapması, 27 yaşı dolmadan ilk evliliği yapması gerekmektedir. Bunlara ek olarak, evliliğin gerçekleştiği tarihten itibaren 6 ay içinde aile cüzdanı ve ilk evliliği olduğu belirten belge ile en yakın VakıfBank şubesine müracaatta bulunması aranan koşullar arasında yer almaktadır. Devlet katkısı hesaplaması yapılırken evliliğin tarihinde bulunan birikim esas alınarak hesaplama gerçekleşir. Oran ve tutarlar için web sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Daha detaylı bilgi sahibi olmak için ise en yakın VakıfBank şubesine gidebilir, veya VakıfBank müşteri temsilcisi ile iletişimi geçip, detaylı bilgiye ulaşma imkanınız bulunmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP