HSBC İhtiyaç Kredileri 2018

HSBC İhtiyaç Kredileri 2018

Ülkemiz yabancı kaynaklı bankalardan özellikle 1990 yılında HSBC ile oldukça sağlam bir birlikteliği devam ettirmektedir. İstanbul saldırısı ve değişen sahiplerine rağmen HSBC ülkemizde hizmetine devam etmektedir. Öyle ki ha bugün ha yarın Türkiye’den çekilecek spekülasyonlarına rağmen ve artan seçenekleriyle müşterilerine ülkemizde hizmet vermeye devam eden bir içerikte.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:11
HSBC İhtiyaç Kredileri 2018
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bireysel bankacılık dışında, kurumsal bankacılık, telefon bankacılığı, ATM bankacılığı ve dijital bankacılık konusunda da ülkemizde finansal hizmet veren İngiltere merkezli köklü bir bankadır.

HSBC İhtiyaç Kredisi

Tatil, beyaz eşya, evlilik, eğitim, acil ihtiyaç gibi konularda hem de en hızlı sonuçları ile HSBC uzun süredir müşterinin yanında olan bir bankadır.

HSBC İhtiyaç Kredisi Koşulları

Öncelikle tabii ki bir muhakkak kişinin kimlik beyanı çalıştığına veya geliri olduğuna dair belgeleri olmak durumundadır. SGK dökümünün de son ay çıktısı istenilen rakam için yeterli gelir veya diğer risk durumlarında da gerekirse kefil veya ipotek bilgileri. Krediyi kullanacak olan kişi eğer kefil uygun bulunduysa krediyi kullanacak kişi için istenene belgelerin aynılarını bankaya sunmak durumundadır.

İhtiyaç Kredilerinde Minimum Kredi Limit Değerleri

İhtiyaç Kredisi: 1000tl

Taşıt Kredisi: 3000 tl (araba değerinin %70’i kullandırılır)

Konut Kredisi: 5000 tl (ev eksper değerinin %75’i kullandırılır)

Bireysel Finansman Kredisi: 5000 ( konut değerinin %65’i kullandırılır)

Kredili Mevduat Hesabı: 200 tl

*Hayat sigortasını yaptırmak bankaca zorunlu görülmeyip hayat sigortasını ister HSBC bünyesinde isterse müşteri başka bir sigorta şirketi ile de yaptırabilecektir. Önemli olan hayat sigortasının olup olmaması durumuna göre bir faiz ile karşılaşılacağını bilmek olacaktır.

HSBC İhtiyaç Kredisi Vade ve Faiz Oranları

İhtiyaç Kredi Vadeleri

HSBC’de bireysel kredi ödemeleri 6 aydan başlar ve 48 aya kadar olan seçeneklerdedir.

2) İhtiyaç Kredisi Faiz Oranları

Sigortalı İhtiyaç Kredisi: 1.39

Sigortasız İhtiyaç Kredisi: 1.42

Premier ve Advance Sigortalı İhtiyaç Kredisi : 1.32

Premier ve Advance Sigortasızİhtiyaç Kredisi: 1.35

*HSBC ‘nin Premium ve Advance sigortalı ihtiyaç kredisi ürünü 21 Mart 2018 yılına kadar geçerli olacak olan kampanyalardır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP