DOLAR

32,3773

0.17%
EURO

35,0775

-0.02%
ALTIN(gr)

2.325,46

0,27%
BİST 100

%
Vakıf Bank İhtiyaç Kredisinde Revizeye Gitti Vatandaş Bankaya Akın Etti

Vakıf Bank İhtiyaç Kredisinde Revizeye Gitti Vatandaş Bankaya Akın Etti

Vatandaşın en çok tercih ettiği kredi olarak ihtiyaç kredisi karımıza çıkıyor. En çok talep buradan geliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:11
Vakıf Bank İhtiyaç Kredisinde Revizeye Gitti Vatandaş Bankaya Akın Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vakıf Bank bu ihtiyacı gözeterek yeni bir kredi kampanyası ile yoluna devam ediyor. %0.52 oranında faiz oranları oluşturması vatandaşları oldukça sevindirdi. Vatandaşlara yakın bir politika izleyen bankası sıra en çok ziyaret edilen meskenlerden. Pandemi dolayısıyla işinden ayrılan veya kısa çalışma ödenekleriyle hayat tutunmaya çalışan vatandaşları da kapsama dahil eden banka vatandaşa iki farklı şekilde kredi verecek. İlk olarak kefil ve teminat kabul etmeme hakkı bulunan banka bunu düzenli geliri olan vatandaşlar için yapacak. Düzenli gelirinin olduğu ispatlayan maaş bordrosunu gerekli belgeler ekleyen vatandaşlar kefilsiz şekilde kredi alabilecek. Ancak işinden ayrı olan ya da kısa alışama ödeneği alan kişileri muhakkak bankaya bir teminat göstermelidir. Gösterilecek bu teminat daha önce çalışılan iş terindeki 2 iş yeri çalışanı olacak. Daha yakınlarında da kefil olması söz konusu olacak.

Dosya Masrafları Dert Olmayacak

Vade seçeneği ve limiti de belirleyen banka vatandaşlara bir güzellik daha yapacak. Buna göre 36 ay vade ile işlem yapacak olan banka 10 bin TL’ye kadar kredi verebilecek. Maaş bordrosunda yüksek meblağlar olan vatandaşlara ve yüksek cirolu esnaflara ise kredi limiti artırılacak ya da aynı şartlarda farklı kredi kampanyalarına yönlendirilecek. Başvuruların ise online olarak yapılacağı belirtildi. Bu sayede vatandaşlar 7 gün 24 saat kredi başvurunda bulunabilecek. Mesai saatlerine takılmayacak olan vatandaşlardan dosya masraf ücreti de alınmayacak. Ancak banka çalışanlarından her zaman destek alınabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP