Kredi Alımlarında Yeni Dönem Anlık Kredi Nedir Nasıl Alınır?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Kredi Alımlarında Yeni Dönem Anlık Kredi Nedir Nasıl Alınır?

Kredi Alımlarında Yeni Dönem Anlık Kredi Nedir Nasıl Alınır?

Bankalar pandemiden bu yana çok fazla kredi verince kredilere dair yeni çalışmalar yapmaya da başladı. Yapılan çalışmalar sayesinde vatandaşlar rahat nefes alacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:11
Kredi Alımlarında Yeni Dönem Anlık Kredi Nedir Nasıl Alınır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kredi alımı, kredilerin çekilmesi noktasında vatandaşlardan dönüt alarak kendilerini yenileyen bankalardan yeni bir çalışmanın sinyali geldi. Buna göre birçok bankanın onay vermesiyle beraber anlık kredi sistemine geçilecek. Geçtiğimiz dönemlerde vatandaşlar kredi almak için banka şubelerine giderek, sıra bekleyerek, evrak doldurarak vakit öldürüyordu. Hem pandemi kuralları ihlal ediliyor hem de vatandaş yorgun düşüyordu. Bankalar bu durumu ortadan kaldırarak anlık kredi sistemine geçtiler. Buna göre artık şubelere gitmeye gerek kalmayacak. Vatandaşlar başta SMS olmak üzere internet bankacılığı ve mobil uygulamalar ile kredi başvuru oluşturacak. Bu platformlarda oluşturulan kredi başvuruları ise anında değerlendirilecek.

Bazı Kampanyalar Daha Vurucu

Eskiden olduğu gibi 1 hafta 10 gün bekleme gibi bir durum söz konusu olmayacak. Vatandaş bu sayede mali durumunu buna göre ayarlayabilecek. Kısa süre içine hangi bankaların bu sisteme dahil olduğu da açıklanacak. Açıklandıktan sonra 30 bin TL’ye varan kredi limitlerine sahip kredi kampanyaları için başvurular açılmış olacak. Başvurular açıldıktan sonra kredi işlemleri onaylanan vatandaşlar bankaların hariçten isteyecekleri belgeler dışında nüfus cüzdanı fotokopisi, gelir belgesi ve ikamete diken yerin 3 aylık faturasını bankaya teslim edecekleri. Bu kredi kampanyasından yararlanmak için 18 yaşından büyük olmak ve kredi sicil notunun düzgün olması şart. Vatandaşlar arsında 5 bin, 10 bin TL bandındaki kredi limitlerine sahip kampanyaların daha fazla dikkat çektiği de edinilen bilgiler arasında.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP