DOLAR

32,4080

0.18%
EURO

35,4016

0.19%
ALTIN(gr)

2.325,59

0,29%
BİST 100

%
ATM’lerin Önünde Kuyrukların Ucu Görünmedi Halk Bank Başvuru Formlarına Yetişemiyor
  • Finans 365
  • Bankacılık
  • ATM’lerin Önünde Kuyrukların Ucu Görünmedi Halk Bank Başvuru Formlarına Yetişemiyor

ATM’lerin Önünde Kuyrukların Ucu Görünmedi Halk Bank Başvuru Formlarına Yetişemiyor

Halk Bankası vatandaşlar için kredi paylaşmaya devam ederken yeni kredi kampanyası gündeme bomba gibi düştü. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:11
ATM’lerin Önünde Kuyrukların Ucu Görünmedi Halk Bank Başvuru Formlarına Yetişemiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankalar vatandaşlara kredi vermek için tüm imanları seferber ederken vatandaşlar da boş durmuyor. Devamlı kredi araştıran vatandaşlar günün tüm yorgunluğu neredeyse kredi araştırarak atıyor. Kredi faiz oranları ve vade seçeneklerine takılan vatandaşlar için çare Halk Bank’tan geldi. Buna göre Halk Bankası %0.49 oranında faiz seçeneği ve 36 aya varan vade imkânlarıyla kredi verecek. Krediden herkes yararlanacak. 18 yaşındanbüyük herkesin yararlanacağı kampanyada sürprizler ise bitmedi. Diğer bankaların çok dikkat ettiği hatta o noktalar tam tamamlanmadan kredi vermediği kefil ve teminat noktalarına Halk Bank takılmayacak. Sadece gelir belgesi banka için değerli olacak. Pandemi dolayısıyla nakit ihtiyacı dayanılmaz noktaya gelen vatandaşları banka daha fazla dar boğaza sokmayacak.

Gençler Mercek Altında

18 yaşındaki geçler de kredi verecek olan banka gençlerden de sadece gelir belgesi isteyecek. Düzenli geliri olan, Türkiye Cumhuriyetivatandaşı olan ve iş kuracak olan gençler için bu kredi alternatif olabilir ancak açıklamaya göre banka girişimcim gençler için yeni bir kampanya oluşturacağını duyurdu. İhtiyaç kredisi olarak geçen bu krediyi almak isteyenvatandaşların kredi notlarına da dikkat etmeleri gerekiyor. Kara listede bulunanvatandaşların kredi almaları şu an için mümküngörünmüyor. Başvurular ise şubelerden ya da ATMİ online uygulama aracılığıyla yapılacak. Tüm bu seçeneklervatandaşlarınkrediye daha hızlı ulaşabilmeleri için düzenlenmiş. Kredi başvurularından sonra en geç 1 hafta içinde hesaplara kredilerin yatması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP