DOLAR

32,6036

0.38%
EURO

34,7833

0.12%
ALTIN(gr)

2.495,08

0,45%
BİST 100

%
Sadakatsiz Dizisi Onlara Ağır Geldi! Diziye Daha Çok Ceza Geleceğe Benziyor!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Sadakatsiz Dizisi Onlara Ağır Geldi! Diziye Daha Çok Ceza Geleceğe Benziyor!

Sadakatsiz Dizisi Onlara Ağır Geldi! Diziye Daha Çok Ceza Geleceğe Benziyor!

Kanal D’nin yeni yapımı olan Sadakatsiz dizisi ilk günden beri çok olay olmuştu. Peki ama neden? İnsanlar aldatılan bir kadının intikam almasından rahatsız mı duydu? Bu dizi çoğu kadına örnek mi teşkil ediyor? İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:11
Sadakatsiz Dizisi Onlara Ağır Geldi! Diziye Daha Çok Ceza Geleceğe Benziyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sadakatsiz, yabancı bir yapımdan Türk dizisine uyarlanmış başarılı bir dizi. Cansu Dere’nin aldatıldığını öğrenen bir kadını oynaması fragman boyunca bile çok ses getirmişti. Ancak ne yazık ki diziye daha 10 bölümü doldurmadan ceza gelmiş ve halk bu konuda tepki yağdırmıştı. Ceza gelmesinin sebebini ise hatırlamakta fayda var. Son bölümde Asya, kocasının en yakın arkadaşı olan Mert ile birlikte olmuş ve sonra isteklerini yaptırmak için kullanmıştı. Fakat Asya’ya yıllardan beri aşık olan Mert, onun her isteği için şartlar koymuş ve onun yeniden kendisiyle beraber olmasını teklif etmişti. Bu durum dizinin RTÜK tarafından ceza almasına neden oldu. Türk toplumunun ahlakına aykırı olduğu gerekçesiyle verilen bu cezadan dolayı pek çok kişi isyan etmiş ve bir sürü ahlak dışı diziler sorunsuzca yayın yaparken neden buna ceza geldi diye sosyal medyaya eleştiriler yapılmıştı.

Sadakatsiz’i Yayından Kaldıracaklar Mı?

Pek çok kişi dizinin ceza almasının sebebinin erkek egomanyasına başkaldırdığı için olduğunu söylemekte. Asya’nın aldatıldığını öğrendikten sonra kendisi ve çocuğu için mücadele etmesini kaldıramadıkları aldatılan her kadını da aynı mücadeleye ittiklerini söylüyorlar. Acaba Asya’nın yaşadıkları karşısında susması ve kocasına karşı savaş açması dizinin kaldırılmasına neden olur mu bilinmiyor. Ancak ilerleyen bölümlerde ortalık daha çok karışacağa benziyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP