Emekliye Kötü Haber Geldi! Emekli Maaşlarında Kesinti Mi Yapılacak?

Emekliye Kötü Haber Geldi! Emekli Maaşlarında Kesinti Mi Yapılacak?

Hazine Bakanlığı aracılığı ile SGK alanında en az 53.7 milyar devlet katkı ödeneklerinin sıkıntı çıkartmaması için değerlendirmeler yapıldı. Peki neler konuşuldu ve bunun sonucunda emekliye kötü haber gelecekmi? Konu hakkında merak edilen bütün detayları sizler için haberimizde derledik…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:14
Emekliye Kötü Haber Geldi! Emekli Maaşlarında Kesinti Mi Yapılacak?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Torba yasası ve borçlanma limiti kapsamı altında söz konu olan süreçlerin artması devam ederse hükümet; iktisat kurulu görüşmeleri kapsamında her geçen gün geride kalması olası gibi durmakta. Sosyal güvenlik istatisliklerine göre durum incelemeleri farklı bir kapsamda olacak. 2019 ve 2020 yılları içinde hem ocak hemde mart ayları dikkate alınarak yaşlılık ile beraber ölüm sigorta kapsamları ile beraber genel sağlık sigorta pirimleri için devlet katkılarının verilmemiş olması gündemde yerini almakta.

Emeklilere Kötü Haber.

Gelen son dakika bilgilerine göre devlet katkıları ödememeye devam ederse yakın zamanlarda emekli aylık ve ödenekleri aynı zamanda sağlık ve tedavi hizmetleri kapsamında ödeme problemlerinin yaşanıyotr olması gözler önüne seriliyor. Buda kuvvetli ihtimallerden bir tanesi oluyor. Sağlık borçlanma ödemeleri için her ne kadar indirim istekleri olsa bile tavırlı olan durumlar karşısında aktif olarak sosyal medya platformlarında da dile geliyor.

Geçtiğimiz günlerde Türkiye sağlık endüstrisi iş verenler sendikası yönetim kurulu başkanı Mehmet Demir tarafından gelen tweetlerde dikkatleri çekmişti. Atmış olduğu tweet sırasında söz verilse bile bir şey olmayacağını karşılıklı masallar anlatıldığını daha fazla yapılacak olan istihdama karşılık potansiyelere yazık olduğunu sözleri ile dikkat çekti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP