DOLAR

32,4390

-0.07%
EURO

34,8690

0.24%
ALTIN(gr)

2.479,12

0,70%
BİST 100

%
Akbank’tan Emekliye Müjde

Akbank’tan Emekliye Müjde

İlk maaş alımını Akbank üzerinden yapma tercihinde bulunan yeni emekli kişiler, 450 TL civarında promosyon kazanıyor. Bu promosyonun yanı sıra ayrıca ücretsiz olan hobi kurslarından da yararlanmaya hak kazanıyor. 22 Eylül 2017 - 31 Mart 2018 tarihli zamanlar arasında yeni emekli olan SGK çalışanları ilk maaş ve ikramiyesini almak için Akbank' ı tercih ettiği takdir de birçok ayrıcalık kazanma lüksüne sahip oluyor.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:14
Akbank’tan Emekliye Müjde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’ nin genelini kapsayan anlaşmalı hobi okullarında 1 ay sürecek olan 4 ders olan kişiye özel eğitimlerden yararlanma hakkına sahip oluyor.

Akbank’tan emekliye özel

Emekli sandığından emekli olacak kişiler, görev yaptığı kuruma verecekleri dilekçede maaş ve ikramiye ödemelerinin yapılması için tercihini Akbank olarak belirtmeleri gerekmektedir.

SSK veyahut Bağkur’ lu çalışanlar ise e- devlet veya SGK ilçe müdürlüklerine emeklilik için başvuruda bulunduğu zaman ödemelerin yapılma bölümüne Akbank’ ı bildirmeleri yeterli olacaktır. Bu adımlar tamamlandıktan sonra, ilk maaş veya ikramiye ödemesini Akbank’tan alan emekliler ücretsiz hobi / sanat okullarından 1 aylık süreçte ücretsiz bir şekilde yararlanma imkanına sahip olacaktır.

Detaylı bilgi

Belirtilen kampanya 22 Eylül 2017 ve 31 Mart 2018 tarihleri arasından SSK’ dan emekli olacak kişilere özel olan bir kampanyadır. Anlaşmalı olunan okullara ve kampanya ile alakalı detaylı bilgilere ulaşmak için www.emeklininhobisi.com adresini ziyaret etmeleri yeterli olacaktır. Kişiye özel eğitim için kullanılacak kodlar, ilk maaş ve ikramiyenin ödendiği tarihten itibaren ödemenin yapıldığı tarihi takip eden ayın ilk 5 gününün içerisinde kişiye sms olarak bilgilendirme mesajı gelecektir.

Akbank sisteminde kayıtlı olan telefon numarasına sms geleceği için, numarayı doğru yazdığınızdan emin olmak önemli bir adımdır.

Hobi kurslarına katılım başvuruları 30 Haziran 2018 tarihinde son bulur. Hobi/ sanat okularından hizmet alınabileceği son tarih ise 31 Tmmuz 2018 olarak belirtilmiştir. Kişi yalnızca bir kez kampanyadan yararlanma hakkına sahip olduğu belirtilen hususlar arasında yer almaktadır.

18 yaşından küçük kimse kampanyadan hiçbir şekilde yararlanma hakkına sahip değildir. Sadece SSK’ dan emekli kişilere özeldir.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP