DOLAR

32,5462

-0.01%
EURO

34,8314

-0.11%
ALTIN(gr)

2.426,57

-0,13%
BİST 100

%
Erdoğan: Ey Financial Times sen 4 milyon mültecinin olduğu Türkiye’yi tanıdın mı?
  • Finans 365
  • Finans
  • Erdoğan: Ey Financial Times sen 4 milyon mültecinin olduğu Türkiye’yi tanıdın mı?

Erdoğan: Ey Financial Times sen 4 milyon mültecinin olduğu Türkiye’yi tanıdın mı?

Son dönemde ekonomik problemler nedeniyle AK Parti seçmenin tepkisini çeken ve Türkiye'den gönderilmesini istedikleri 4 milyondan fazla mülteci hakkında AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Financial Times'a yüklendi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:14
Erdoğan: Ey Financial Times sen 4 milyon mültecinin olduğu Türkiye’yi tanıdın mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İngiltere’nin en etkili ve güçlü kalemşörlere sahip gazetelerinden olan Financial Times, Türkiye ekonomisinden yatırımcı ve analistlerin endişeli olduğunu açıklayarak Merkez Bankası rezervlerinin tükendiğini ve yeterli rezerve sahip olmadığını açıklamıştı.

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ise bugün Financial Times’a yüklendi. Türkiye’nin 4 milyondan fazla mülteciye birkaç yıl içerisinde 35 milyar dolar para harcadığını ve bu paranın başka ülkelerden değil Türkiye’nin kendi bütçesinden harcandığını açıklayan AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu yardımı yaparken başkalarından beklenti ve para gelir diye yapmadıklarını ve hala yapmaya devam ettiklerini açıkladı.

Financial Times’a ”Ey Financial Times, sen 4 milyon mültecinin olduğu Türkiye’yi tanıdın mı?” diye seslendi.

Türkiye’nin dolar kuru atakları karşısında yeterli gücü olmadığını ve dolar kurunu uzun süredir düşüremediğini açıklayan Financial Times

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ”Türkiye olarak son yıllarda uluslararası çok yönlü bir karalama kampanyasına maruz kalıyoruz. Ülkemdeki ekonomik durumla alakalı batı dünyasının belli kesimler tüm medya organlarıyla adeta ekonomimizi çökmüş, bitmiş gayreti içerine giriyor. Ne yarasanız yapın, hangi başlıkları atarsanız atın Türkiye dimdik ayaktadır. Bu medyaya bu paçavralara alıştık artık bunları yutmuyoruz biz yolumuza dimdik durarak devam edeceğiz. Financial Times böyle yazmış, sen ne yazarsan yaz benim ülkemin durumu ortada. Alışacaklar, Türkiye’nin gücünü kabullenecekler. Bunlar ilk kez bu başlıkları atmıyor, bundan sonra da atacaklar. Yeri gelir madalya dağıtırlar yeri gelir bu başlıkları atarlar” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP