DOLAR

32,3655

0.14%
EURO

35,0667

-0.17%
ALTIN(gr)

2.324,96

0,25%
BİST 100

%
5 Bin TL ile İşe Başlama İmkanı Geliyor KPSS Şartı Aranıyor Mu?
  • Finans 365
  • Finans
  • 5 Bin TL ile İşe Başlama İmkanı Geliyor KPSS Şartı Aranıyor Mu?

5 Bin TL ile İşe Başlama İmkanı Geliyor KPSS Şartı Aranıyor Mu?

İŞKUR ilkokul mezunlarını da kapsayacak istihdam çalışmalarıyla gündemde olmaya devam ediyor. Edinilen bilgiye göre mülakata gerek olmadan 4 bin ila 5 bin arası maaşla personel alımı yapılacak. KPSS şartı aranmayan ilanlar için ilkokul mezunları da başvuruda bulunabilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:15
5 Bin TL ile İşe Başlama İmkanı Geliyor KPSS Şartı Aranıyor Mu?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İŞKUR yakın tarihteilanları duyuracaklarını belirtti. Siteden devamlı takip edilmesinin gerekli olduğunu eklerkenbaşvuruların hızlı şekilde dolduğu hatırlatıldı. Farklı iş sahalarında istihdam alanı oluşturan İŞKUR ayrıca illerin de kapsamlarını genişletti. Birçok ilde birçok ilanın açılacağı düşünülüyor. İlanların büyük çoğunluğu KPSS şartı veya mülakat aranmadığından dolayı dileyen herkes başvuruda bulunabilir. Kurum dışı personel almayı planlayan İŞKUR 4 bin ila 5 bin arası maaş alınacağını ekledi. Son başvurutarihlerinin de yine sitede olacağı ve dikkatle takip edilmesi gerektiği belirtildi.

Firmaların Özel Talepleri Dikkate Alınmalı

Başvurularda bulunmak için İŞKUR’a kayıtlı olmanız ve işsiz olmanız gerekiyor. İŞKUR’a kayıt yaptırmak niçin ister İŞKUR’a gelerek form doldurabilir ya da online şekilde kayıtolabilirsiziniz. Verdiğiniz telefon numarası doğru ve size ait olmalıdır. Çünkü kayıttan sonra gelecek olan mesajlar, iş başvurunuzla alakalı onay mesajlarıtelefonunuzagelecek. Bundan dolayı size ait olan telefonla başvuru, kayıt işlemi yapmanızgerekiyor. İş başvurusunda bulunmanız için 18 yaşından büyük olmanız ve adli sicil kaydınızın da temiz olması gerekiyor. Aranan pozisyonlar için firmalar ayrıca şartlar belirleyebilir. Bunlara da uygun olmanızgerekiyor. Başvuru esnasında İŞKUR’un ortaya koyduğu genel şartlara uygun olmak her zaman yeterli olmayabilir. Özel şartlara uygun değilseniz elenebilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP