İş Arayan Vatandaşa Müjde: Sağlık Bakanlığı 200 Personel Alacak!

İş Arayan Vatandaşa Müjde: Sağlık Bakanlığı 200 Personel Alacak!

İş arayan vatandaşlara müjdeli haber Sağlık Bakanlığı’ndan geldi 200 personel alımı yapılacak, kimler başvurabilir? Şartlar nelerdir? Hangi kadroya ne kadar alım olacak? Son başvuru tarihi ne zaman? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:15
İş Arayan Vatandaşa Müjde: Sağlık Bakanlığı 200 Personel Alacak!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KPSS ile atanmak isteyen vatandaşlara müjdeli iş haberi Sağlık Bakanlığı’ndan geldi, Sağlık Bakanlığı 200 personel alımı gerçekleştirecek. İş başvuruları ÖSYM üzerinden yapılacak, vatandaş iş detaylarını ve başvuruları merak ediyor. ÖSYM 2020/11 tercihleri 10 Eylül 2020 tarihinden itibaren almaya başladı, aday işlemleri sistemi üzerinden 16 Eylül 2020 tarihine kadar başvurular devam edecek. Adayların tercih için tercih ücreti ödemesi yapmaları gerekir, adayların anlaşmalı bankalara 20 liralık tercih ücretini ödemeleri gerekir. Anlaşmalı bankaların hangi bankalar olduğu merak edilmekte.

Tercih Ücreti Anlaşmalı Bankalar

Tercih yapacak adayların anlaşmalı bankalara yirmi lira ödeme yapmaları gerekmektedir, anlaşmalı bankaların listesi;

  • Vakıfbank
  • Halkbank
  • Kuveyt Türk Katılım Bankası

Şubeleri, atmleri ya da internet bankacılığı üzerinden tercih ücretlerini yatırabilecekler.

Başvuru Şartları

Sağlık Bakanlığı 200 personel alımı yaparken belli kriterler doğrultusunda alım yapacak. Adaylar, 657 sayılı devlet memurları kanununda belirtilen genel şartları karşılamak zorundadırlar. Gerekli şartlardan bir tanesi de KPSS’ye girip yeterli puanı almış olmak. Ayrıyeten Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı devlet koruması altındaki gençler için yeni bir iş ilanı açmış bulunmakta. Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na 805 personel alımı yapılacak, başvurular devam etmekte. Adaylar kurayla atanacaklar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP