DOLAR

32,4757

0.19%
EURO

34,5395

0.11%
ALTIN(gr)

2.474,67

-0,33%
BİST 100

%
Çiftlik Bank’ın Sahibi Mehmet Aydın Kripto Para Çiftliği Kurdu

Çiftlik Bank’ın Sahibi Mehmet Aydın Kripto Para Çiftliği Kurdu

Son dönemin ilginç gündemlerinden bir tanesi olarak görülen ve arkasında bir çok insanı mağdur olarak bırakan Çiftlik Bank’ın CEO’su konumundaki Mehmet Aydın, kısa bir zaman önce kayıplara karışmıştı. Sosyal medya üzerinden gönderdiği bir videoyla tekrar ortaya çıkan Mehmet Aydın, üyelerine seslendiği videoda 2 ay önce kurmuş olduğunu kripto para çiftliğini tanıttı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:15
Çiftlik Bank’ın Sahibi Mehmet Aydın Kripto Para Çiftliği Kurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yüz Milyonlarca Liralık Vurgun

Çiftlik Bank’ın CEO’su Mehmet Aydın, çok kısa bir süre içerisinde 10 binin üzerinde insanı dolandırmış ve yüz milyonlarca liralık bir vurgun yapmıştı. Yaptığı bu büyük dolandırıcılığın ardından kayıplara karışan ve kendisinden hiçbir şekilde haber alınamayan Mehmet Aydın, tekrar ortaya çıktı ve sosyal medya aracılığı ile üyelere bir video gönderdi. Gönderdiği videoda açık bir şekilde kripto para üretimi yaptığı ve bir kripto para çiftliği kurduğu gözüken Mehmet Aydın, üyelere bu çiftliğini tanıttı ve bir takım açıklamalarda bulundu.

Kripto Para Çiftliği

Sosyal medya aracılığı ile takipçilerine seslenen Çiftlik Bank’ın Sahibi Mehmet Aydın’ın yayınladığı video 2 bölümden oluşuyor. Videonun ilk bölümünde arkasında kırmızı bir fon olmak ile birlikte nerede olduğu belli olmayan Mehmet Aydın, takipçilerine sesleniyor ve Bitcoin’in batması durumunda dahi Çiftlik Bank’a bir şey olmayacağını, sahibi olduğunu bankanın hayatına her koşulda devam edeceğini söylüyor. Sosyal medyadan yayınladığı videonun ikinci bölümünde ise Mehmet Aydın, 2 ay önce kurmuş olduğu kripto para üretim çiftliğinden takipçilerine ve üyelere sesleniyor. Arkadaki yoğun gürültüden geniş bir üretimin yapıldığı belli olan çiftlikte, Mehmet Aydın’ın sesi güç bir şekilde duyuluyor. Kaydettiği videoda çiftliğin tanıtımını yapan Mehmet Aydın, Çiftlik Bank’ın kripto para üretim çiftliğinde, eş zamanlı olarak bin tane cihazın çalıştırıldığını ve yoğun bir üretim yapıldığını ifade ediyor. Aynı anda bin adet cihazın çalıştırılmasından dolayı içerideki havanın çok sıcak olduğunu, cihazlardan daha iyi bir verim elde edebilmek için bir havalandırma sistemi kurulduğunu ve fanlar yolu ile sıcak havanın dışarıya atıldığını da ifade eden Mehmet Aydın, söz konusu kripto para çiftliğinin ise nerede olduğunu açıklamıyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP