DOLAR

32,6039

0.12%
EURO

35,0377

0.43%
ALTIN(gr)

2.418,43

-0,18%
BİST 100

%
3 Bin Dolar Seviyesine Gerileyen Bitcoin İçin Uyarı: Bir Sonraki Aşama Başlıyor

3 Bin Dolar Seviyesine Gerileyen Bitcoin İçin Uyarı: Bir Sonraki Aşama Başlıyor

Kripto para piyasasının zirvesinde bulunan Bitcoin değer kaybı yaşamaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta yaşanan değer kaybının önüne geçemeyen Bitcoin yüzde 3.6 oranında bir düşüş yaşadı. 3 bin dolar seviyesine kadar gerileyen Bitcoin için ise uzmanlardan gelen değerlendirmeleri ve gelecek tahminlerini sizlere aktarıyoruz.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:15
3 Bin Dolar Seviyesine Gerileyen Bitcoin İçin Uyarı: Bir Sonraki Aşama Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin’de yaşanan değer kaybı 10 Aralık tarihinde başlayan hafta başında hız kazandı. Kripto para piyasasında yer alan ve ilk 100’de bulunan 78 kripto para birimi bu hafta içerisinde ciddi değer kayıpları yaşadılar.

Kripto para piyasasının yaklaşık yüzde 55’ini oluşturan Bitcoin’de bu haftayı da sert değer kayıpları ile geçiren Kripto para birimlerinden oldu. Bitcoin hafta içinde yaklaşık 3.6 oranında bir değer kaybı yaşadı. 3 bin dolar sınırına yaklaşan Bitcoin için ise uyarılar gelmeye başladı.

BİTCOİN 3 BİN DOLAR SINIRINA YAKLAŞTI

Kripto para piyasasının zirvesinde bulunan Bitcoin 3 bin dolar sınırına en son 2017 yılının Eylül ayı döneminde yaklaşmıştı. Bu haftaki işlemlerde yaklaşık yüzde 3.60 değer kaybeden kripto para, TSİ 10:45’te yüzde 0.25 artıda 3,262.69 dolardan işlem gördü.

Piyasa analisti Clem Chambers, Forbes’ta yer alan makalesinde ise Bitcoin değerlendirmelerinde bulundu. Bitcoin’in geleceğine dair açıklamalarda bulunan Chambers kripto para piyasasındaki volatilitenin yeniden canlanmasının bir belirsizlik alameti olduğunu açıkladı. Bunun anlamını kripto para piyasasında bir nöbet değişimi anlamına geldiğini ifade eden Clem Chambers “Bu çöküşün sonu kötü gözüküyor. Her zaman böyle olur. Henüz daha oraya gelmedik. Ancak, bir sonraki ayağa çok yakın olabiliriz.” dedi. Chambers, lider kripto paranın bir sonraki aşamada 2,500 dolar seviyesine inebileceğini öne sürdü.

ADVFN’nin CEO’su ve aynı zamanda finansal sektörde iyi bilinen bir gazeteci olan Chambers’ın açıklamalarına paralel olarak bir açıklamada Oanda’nın Asya Pasifik Ticaret Başkanı olan Stephen Innes’den geldi. Innes konuya dair verdiği demecinde “Bitcoin’in 2019 Ocak ayında 2,500$ seviyelerine inmesini bekliyorum.” açıklamalarında bulundu. Bitcoin şu anda 3 bin 400 dolar seviyesinde bulunuyor.

Kripto Haberlerinden anlık haberdar olmak için bizleri takip edin

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP