Pandemiye Özel Kredi Kampanyası 50 Bin TL Kredi Fırsatı İçin Son Şans
  • Finans 365
  • Kredi
  • Pandemiye Özel Kredi Kampanyası 50 Bin TL Kredi Fırsatı İçin Son Şans

Pandemiye Özel Kredi Kampanyası 50 Bin TL Kredi Fırsatı İçin Son Şans

Sokağa çıkma yasakları birçok işyeri maddi zarar gördü. Vatandaşların sert şekilde etkilendiği bu süreçte Akbank kredi imkanı sağlayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:15
Pandemiye Özel Kredi Kampanyası 50 Bin TL Kredi Fırsatı İçin Son Şans
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi sürecine özel olacak olan bu kredide birçok imkan vatandaşla buluşturulacak. Özellikle faiz oranları ve esnek ödeme seçeneklerinin tümü bir kampanyada toplanmış. Maddi olarak sorun yaşayan aileler göz önünde bulundurularak yayınlanan kampanyadan binlerce kişinin yararlanması bekleniyor. Başvuru şartları olabildiğince esnek tutularak herkesin krediden yararlanması da isteniyor. Krediyi alan vatandaşın hemen ödeme yapması gerekmiyor. 3 ay geri ödeme talep edilmemesi planlanıyor. Hiç işi olmayan vatandaşlar ile kısa çalışma ödenekleri ile ayakta durmaya çalışan aileler için altın değerinde bir fırsat olacak. Bu krediden esnafların da yararlanması mümkün. Esnaflar için farklı kredi kampanyalarının düzenleneceği de belirtildi.

Kolaylıkla Kredi Alınabilecek

Pandemi destek kredileri için başvuru yapacak vatandaşların şubeden başvuru yapma hakları bulunuyor. Şubeye giderek gerekli evrakları hazırlayarak teslim edebilirsiniz. Buna ek olarak kredimakbankta.com adresini ziyaret ederek burada da kredi başvurusu oluşturabilirsiniz. Akbank’ın numarasını tuşlayarak veya mobil uygulama aracılığı ile de başvuru oluşturmak mümkün.Tüm bu seçenekler pandemiden dolayı mağdur olan vatandaşların kolay şekilde kredi almasını sağlamak için oluşturuldu. Başvuru işlemleri esnasında banka tarafından ekstra evrak talebi olabilir ya da maddi durum yeterli gelmediyse kefil de talep edilebilir. Bu ihtimaller göz önünde bulundurularak hazırlıklı olunması gerekir. Alt limit 3 bin TL olmak üzere 75 bin TL’ye kadar kredi alma hakkınız bulunuyor. Faiz oranları çekilen tutara göre de hesaplanacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP