DOLAR

32,3799

0.19%
EURO

35,0567

-0.13%
ALTIN(gr)

2.324,09

0,21%
BİST 100

%
Şeker Bank’tan Şeker Gibi Fırsat 3 Ay Ödeme Yok

Şeker Bank’tan Şeker Gibi Fırsat 3 Ay Ödeme Yok

Vatandaşın acil nakit ihtiyacına çözüm Şeker Bank’tan geldi. Açıklanana göre ilk 3 ay ödem olmayacak. Vatandaşlar kredi alabilmek için olmadık yolları deneyebiliyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:15
Şeker Bank’tan Şeker Gibi Fırsat 3 Ay Ödeme Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

En güvenilir yerin banak olduğunu hatırlatan yetkililer bankaların kredi kampanyasını yakın zamanda artacağını belirtmişti. Edinilen bilgiye göre ilk hale Şeker Bank’tan geldi. Banka vatandaşların acil nakit ihtiyacını çözerek pandemi döneminin olumsuz koşullarını az da olsa hafifletmeye çalışıyor. Kefilsiz ve teminatsız verecek olan krediler kredi skorunu baz alacak. Kredi koruna ve vade seçeneğine göre belirlenecek olan ödeme planı vatandaşı oldukça rahatlatacak. Esnaflar için de kredi kampanyası başlatacak olan banak şimdiden çok heyecanlı Bu kampanya ile beraber esnaflar için yapılacak kredi kampanyası ile milyonlarca vatandaş maddi olarak refaha erecek. 30 bin TL’ye varan kredi limiti ile işlem yapacak plan banka %1.44 faiz oranını kredilerinde uygulayacak. Şimdiki kredi kampanyasını da esnaflara özel olarak açtı.

24 Saat Mesai Yapılacak

Başvurular çok farklın şekillerde yapılabilecek. Sadece şubelerden kredi alma dönemi bu kampanya ile kapanmış oldu. Yapılan açıklamaya göre en basit ve etkili başvuru yöntemi online başvur olacak. Online başvuru sayesinde 7 gün 24 saat kredi alabileceksiniz. Mesai saatlerine takılmayacak olan bankacılık işlemine dair sorunlar ise sanal asistan ile çözülecek. Ancak online işlemeler erişimi olmayan vatandaşlar için bankaların şubeleri mesai saatlerine kadar hizmet verecek. İster online işlem yapım ister yüz yüze tüm seçeneklerde banka çalışanları sizlere destek olacak. Dileyen vatandaşlar evlerine yakın Şeker Bank ATM’sinde de kredi başvurusunda bulunabilecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP