DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
ING Bank Asistan Hizmeti Nedir?

ING Bank Asistan Hizmeti Nedir?

ING bank asistan hizmeti, banka müşterisi tarafından belirlenmiş olan finansal işlemlerde ya da finansal olmayan işlemlerde mail ile ya da SMS ile anlık olarak bildirim de bulunulması aynı zaman da otomatik olarak işlem yapmakta olan servise verilen isimdir.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:15
ING Bank Asistan Hizmeti Nedir?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Asistan servisi kullanılarak banka hesapları ve kredi kartı harcamalarının yönetilebilme durumu bulunmaktadır. Müşterilerin tanımlamış olduğu kurallara göre para transfer işlemi, yatırım işlemi ve ödeme işlemleri şeklindeki işlemler müşteri yerine gerçekleştirilmektedir. Yapılan işlemler hakkında sonradan bilgilendirme uygulanır. Eğer anlık bildirim alınmak istemez ise anlık bildirim istenmediği belli edilerek bu hizmet kapatılabilir. Anlık olarak bildirim alınmak istenir ise ING mobil uygulamasının indirilmiş olması gerekir.

ING Bank Asistan Hizmetinin Özellikleri Nelerdir?

ING bank asistanının özellikleri üç başlık altında toplanmaktadır.

Haber Ver Özelliği

ING bank asistanın sahip olduğu ilk özellik haber ver özelliği olmaktadır. Bu özellik sayesinde müşterinin verdiği kurallar doğrultusunda haber verilmektedir. Haber verme işlemi ING Internet ve ING Mobil üzerinden gerçekleştirilir. Haber anlık bildirim yolu ile gerçekleşmektedir.

Akıllı Hareketler Özelliği

ING bank asistanın sahip olduğu bir başka özellik de akıllı hareketler özelliği olmaktadır. Müşterinin hesabına para girişi, para çıkışı, para transfer işlemi, kredi kartı ödemeleri gibi işlemler de asistanın tanımlanması durumunda işlemler asistan tarafından otomatik olarak yerine getirilir.

Ajanda Özelliği

ING bank asistan ajanda özelliği sahip bulunduğu son özellik olmaktadır. Ajanda özelliği sayesinde müşterinin asistana belirlediği bütün hareketler takip edilmektedir. Asistanın ajanda özelliği ile kişisel notların eklenmesi özelliği yer almaktadır. Belirtilen özel günler asistan tarafından SMS yolu ile ya da e-posta yolu ile bildirilmektedir.

ING Bank Asistan Özelliğine Nasıl Ulaşılır?

ING bankın sunmuş olduğu asistan hizmetine ING bank internet şubesinden ya da ING bank mobil uygulaması üzerinden müşterilerin kendi hesaplarına giriş yapmaları durumunda ING bank asistan özelliğine ulaşılabilmektedir. Asistanın özelliklerinden yararlanabilmek için uygulamanın akıllı telefona indirilmiş olması ve aktivasyon tanımlamasının yapılması gerekmektedir. Aktivasyonun ING mobil uygulaması üzerinden indirilebilmesi mümkün olmaktadır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP