DOLAR

32,5713

0.15%
EURO

34,8820

0.59%
ALTIN(gr)

2.437,44

0,21%
BİST 100

%
Emekliler Bu Habere Mest Oldu Bankalarda Kuyruk Oluştu

Emekliler Bu Habere Mest Oldu Bankalarda Kuyruk Oluştu

Emekliler en başından beri bankalardan doğru düzgün ödeme alan bir grup değildi. Bu durum son dönemde daha belirginleşti. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Emekliler Bu Habere Mest Oldu Bankalarda Kuyruk Oluştu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandemi dolayısıyla herkesin acil nakit ihtiyacı arttı. Herkes birbirinden borç almaya utanırken bankalar bu konuda kurtarıcı oldu. Bankalardan kolaylıkla kredi alabilen vatandaşlar kimseye de muhtaç olmuyor. Ancak edinilen ilgiye gör her Vatandaş bu kadar şanslı olamıyor. Özellikle emekliler aldıkları maaştan ötürü hiçbir bankadan olumlu dönüş alamayabiliyor. Normal zamanda bunların bir hükmü olmazdı çünkü bu vatandaşlar ek iş bulabiliyor ancak pandemi olunca her emekli bırakın iş aramayı dışarı dahi çıkamıyor. Bu durumun farkındı olan yetkililer kamu bankalarıyla anlaşmaya gitti. Buna göre bankalar belli şartlar dahilinde emekli vatandaşlara ödem yapacak. Kamu bankaların verdiği karar emeklileri oldukça sevindirdi.

Emekliler Tekrardan Ödeme Alabilecek

Şartlar ise gayet basit. Emekliler sadece maaşlarını ilgili kamu bankalarına getirecek ve 3 senelik bir taahhütnameye imza atacak. Bu durumda vatandaşlara 1000 TL’den başlayan promosyonlar verilmeye başlanacak. Bu durumun en sevindiren kısmı ise taahhütname bittik tekrar imzalama ve tekrar ödeme alma durumu öz konusu. Emeklilerin aldığı bu güzel haber sayesinde bankaların önünde kuyruk oluşturacakları ön görülüyor. Promosyonla ise kişilerin emekli maşların göre belirlenecek. En yükse promosyon 2500 TL olarak açıklandı. Basuru yapmak isteyen vatandaşların bankaya gidererek maaşlarını ilgili bankaya taşımak istediklerini belirtmeleri yeterli olacak. Bundan sonra hazırlanan evraklarına teslimi ve ima süresi başlıyor. Buna göre kişilere taahhütname de imzalatılacak ve promosyonlar o şekilde hesaba yatırılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP