DOLAR

32,5152

-0.09%
EURO

34,9757

0.36%
ALTIN(gr)

2.435,43

0,52%
BİST 100

%
Merakla Bekleyen Emeklilere Müjde! 1600 TL’ye Kadar Arttı
  • Finans 365
  • Finans
  • Merakla Bekleyen Emeklilere Müjde! 1600 TL’ye Kadar Arttı

Merakla Bekleyen Emeklilere Müjde! 1600 TL’ye Kadar Arttı

Emeklileri, dulları ve yetimleri daha bunların yanında birçok kişiyi kapsıyor. Tek tek herkese zam geldi çoğu banka bunun için harekete geçti. Bunlar; Ziraat, Vakıf, Garanti BBVA, TEB ve dahası aralarında yer alıyor. Bununla birlikte ödeme miktarları da arttırıldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Merakla Bekleyen Emeklilere Müjde! 1600 TL’ye Kadar Arttı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bankaların emeklilere vermiş olduğu promosyon tutarlarında yarışa girildi. Yeni emekli olacaklar ve 3 yıl olan taahhüt süresi dolanlar maaşa göre en az olarak 500, 625, 750 lira almaktadır. Ayrıca bu tutar maaşlara göre de 1 600 TL ye kadar yükseliyor. Promosyon yarışında ise yüksek ödemelerin yanında çeşitli avantajlarda emekli vatandaşların yüzünü güldürüyor. Şubelerde öncelikli olan iş, ATM’lerde özel menüler, telefon aracılığıyla direkt müşteri temsilcilerine ulaşmak gibi kolaylıklar yapılırken; tüm ATM’lerden para çekimi, ücretsiz havale ve EFT, kredi kartları aidat muafiyeti ve kredi ve mevduata özel faiz oran imkanlarıyla da dikkat çekmekte. Özel asistan hizmetleri ile ücretsiz olan tıbbi danışmanlıklar ve ambulans imkânları da sunan bankalar bulunmakta.

Yüksek Emekli Promosyonu Nasıl Alırız?

Emekli promosyon uygulamaları 2017 senesinde hayata geçti. 3 yıl aynı banka da kalma sözüyle bankalar yüksek tutarda tek sefere mahsus ödeme yapıyorlar. Promosyon da 3 yıl taahhütleri sona ermiş olanlar ya da yeni emekli maaşları bağlanacak olanlar bankaya başvurularını gerçekleştirerek ödemelerini alıyor. Ayrıca promosyonlar 12 milyon emekliler için önem taşımakta. Çoğu banka yapmış olduğu promosyon kampanyalarıyla birlikte emeklinin dikkatlerini üzerine çekmeye ve banka müşterileri olmaları için adeta yarış halindeler. Maaşını otomatik olarak ödeme talimatlarını vermek ve hatta emekli bir tanıdığının da almasını sağlamak yine promosyon ücretlerini artırmakta. Genel olarak ise bankalar emeklilerin maaş tutarlarına göre ne kadar promosyon vereceklerini ayarlıyorlar. 1500-2500 lira arasında maaş alanlar en az miktarda 625 TL, 2500 TL üzerinde maaş sahibi olanlar ise 750 TL tutarında promosyon alabiliyorlar. Kampanyalarla da bu tutar artıyor. Kimi bankalarda ise bu promosyona ek olarak 3 ay ertelemeli olarak nakit desteği avantajları da sunulmuş durumdadır. Emeklilere de özel ayrıcalıklar sunmuş olan bankalar emeklilere farklı hizmetlerden de yararlanma şansı da veriyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP