DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Engelli Maaşına Kredi Veren Bankalar (Başvuru ve Şartlar)

Engelli Maaşına Kredi Veren Bankalar (Başvuru ve Şartlar)

Engellilere kredi imkanı tanıyan bankalara hangileridir? Bu krediden faydalanmak için hangi şartları yerine getirmek gerekir?

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Engelli Maaşına Kredi Veren Bankalar (Başvuru ve Şartlar)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Engelli maaşı ile kredi alınabilen bankalar arasında birçok banka bulunmakta olup ING Bank, Denizbank, Halk Bankası, Vakıflar Bankası başta gelmektedir. Bu bankalar yanı sıra Ziraat Bankası ve Garanti Bankası tarafından da engelli vatandaşlara kredi verilmektedir. Engelli vatandaşlar, aldıkları engelli maaşı ile bankalardan kredi çekebilmekte olup uygun faiz oranları ve uzun vade belirlenmektedir. Engelli maaşı ile uygun kredi veren birçok banka bulunmaktadır ancak bu bankalar tarafından bazı şartların yerine getirilmesi istenmektedir.

Engelli Maaşı ile Kredi Alınabilen Bankalar

Engellilere kredi müjdesi 2019 yılında da devam etmekte olup birçok banka tarafından engellilere kredi imkanı tanınmaktadır. Engelli maaşı ile kredi veren bankaları şu şekilde sıralayabiliriz;

  • Ziraat Bankası
  • Halk Bankası
  • Vakıflar Bankası
  • Garanti Bankası
  • ING Bank
  • Yapı ve Krediler Bankası
  • Denizbank tarafından engellilere kredi verilmektedir.

Ziraat Bankası ile Engellilere Kredi İmkanı

Ziraat Bankası engelli kredisi 2019 yılında verilmekte olup engelsiz destek adı ile sunulmaktadır. Ziraat Bankası tarafından sunulmakta olan engelsiz destek kredilerinin birçok özelliği bulunmaktadır. Ziraat Bankası engelsiz destek kredisinde vatandaşa özel indirimler yaparken aynı zamanda 60 aylık bir vade imkanı da tanımaktadır. Engelsiz destek kredilerinde ayrıca bireysel emeklilik ve finans işlemlerinde de önemli derecede indirimler yapılmakta olup birçok avantaj sağlanmaktadır.

Garanti Bankası Engellilere Kredi

Garanti Bankası engellilere kredi imkanı tanıyan bankalar arasında bulunmaktadır. Sıfır faiz ile verdiği kredilerde aynı zamanda uygun vade süresi belirlemekte olan Garanti Bankası birçok engelli vatandaş tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Garanti Bankası engelli vatandaşlara hem ihtiyaç kredisi hem de taşıt kredisi imkanı sunmaktadır. 48 aylık vade ile uygun faiz oranları ya da sıfır faizli olmak üzere birçok kredi paketi bulunmaktadır.

Vakıflar Bankası Engellilere Kredi

Vakıflar Bankası aracılığı ile engelli vatandaşlar kredi alabilmektedir. Engelli vatandaşlara kredi dışında da birçok avantaj sunan Vakıflar Bankası aynı zamanda engelsiz yaşam ATM’leri ile de engelli vatandaşlara destek olmaktadır. Engelli vatandaşlara; konut, ihtiyaç ve taşıt kredisi veren Vakıflar Bankası birçok avantajı engelli vatandaşlara sunmaktadır.

Finans365.com Özel İçerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP