DOLAR

32,5895

0.34%
EURO

34,8495

0.32%
ALTIN(gr)

2.499,73

0,63%
BİST 100

%
Bankalar 50 Bin TL Verip 3 Ay Ödeme Almayacak Dişer Detaylar da Açıklandı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Bankalar 50 Bin TL Verip 3 Ay Ödeme Almayacak Dişer Detaylar da Açıklandı

Bankalar 50 Bin TL Verip 3 Ay Ödeme Almayacak Dişer Detaylar da Açıklandı

Yapılan açıklamaya göre 3 büyük banka vatandaşlar için kredi kampanyası düzenledi. Buna göre vatandaşlar 3 ay ödeme yapmayacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Bankalar 50 Bin TL Verip 3 Ay Ödeme Almayacak Dişer Detaylar da Açıklandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Korona virüsle beraber vatandaşların alım gücü inanılmaz şekilde düştü. Yaşanan bu düşüşü toparlamak isteyen halk kredi kampanyalarına yöneliyor. Ancak kredi kampanyaları son zamanlarda ödeme planları ve aylık faiz oranları ile el yakmaya başladı. Vatandaşın kredi alma ihtimali de bu şekilde azalmış oldu. Yaşanan hu durumun etkisinden kurtulmak isteyen vatandaşlar devletten destek istedi. Devlet ise bu çağrıya cevapsız kalmayarak bankalarla masaya oturdu. 3 farklı banak vatandaşlar avantajlı şekilde kredi vermek maksadıyla kredi kampanyası başlatacağını açıkladı. Bu bankalar TEB Vakıf Bank ve Ziraat Bankası olarak açıklandı. Vatandaşlar yüz yüze ya da online şekilde kredi başvuru oluşturabilecekler.

3 Ay Geri Ödeme Olmayacak

50 bin TL üst limitle kredi verecek olan bankalar alt limiti 10 bin TL olarak açıkladı. 10 bin TL’nin aşağısını isteyen vatandaşlar içinse farklı kredi kampanyaları düzenlenecek. Veya halihazırda farklı kredi kampanyalarına yönlendirilecek. Faiz oranları ise %1.21 olarak açıklandı. 36 aya varan vade seçeneklerine ek olarak bankalar başka bir açıklama yaparak vatandaşları sevince boğdu. Buna göre vatandaşlardan 3 ay geri ödeme almayacak olan bankalar 3. Ayın sonunda 36 aylık vadeyi başlatacaklarını açıkladı. Ödeme planı vatandaşların istekleri doğrultusunda hazırlanacak. Bunu taahhüttü vatandaşa şimdiden verildi. Başvurular yüz yüze yapılacaksa muhakkak şubelere gidilmesi gerekiyor. Online başvuru işlemleri ise internet bankacılığı ya da mobil uygulamalar vasıtasıyla yapılacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP