DOLAR

32,6009

0.38%
EURO

34,8724

0.39%
ALTIN(gr)

2.493,96

0,40%
BİST 100

%
En Kolay Nakit Parayı Nasıl Bulabilirim? Acil Nakit Para Lazım!

En Kolay Nakit Parayı Nasıl Bulabilirim? Acil Nakit Para Lazım!

ABONE OL
17 Aralık 2022 22:26
En Kolay Nakit Parayı Nasıl Bulabilirim? Acil Nakit Para Lazım!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Acil para lazım diyen kişilerin tercihleri bankalardan kredi çekmek olurken en kolay kredi veren bankalar hangisi sizler için araştırdık. Bankaların ihtiyaç kredisi faiz oranlarının yükselmesi ile kredi kullanan kişi sayısı düşerken bankalar özellikle yüksek kredi notu kişilere kredi kullandırma konusunda oldukça istekli davranıyor.

N Kolay Kredi İhtiyaç Kredisi

Aktif Bank tarafından verilen N Kolay Kredi paketinde zaten “düşük kredi notuna kredi” sloganı kullanılıyor. Banka kara listede olanlara kredi vermezken düşük kredi notuna ise kredi onayı veriyor. Banka N Kolay kredi paketi ile şubeye gitmeden kredi veriyor ve kullandığınız kredi tutarının yüklü olduğu kartı size yolluyor.

Odeabank İhtiyaç Kredisi

Çalışmayanlara kredi verilmesi konusunda da büyük kolaylıklar sağlayan Odeabank maaş bordrosu olmadan internetten yapılan başvuruları hesaplarının düzenli olarak para giriş çıkışı olması durumunda kredi onayı verebiliyor.

Ancak kara listede olanlara kredi ya da kredi sicili bozuk olanlara kredi konusunda alınan maaş ile çekilmek istenen kredi tutarına ve kredi başvuru formu dolduran kişinin SSK süresi gibi kriterlere bakılıyor. Örneğin düşük kredi notu ortalaması olan kişinin 3 yıldır aynı işyerinde kesintisiz olarak çalışması ve aylık belgelenebilir geliri 3 bin lira iken aylık kredi taksit ödemesi 500 lira olan krediler için kolay kredi onayı verebiliyor.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP