Herkese Anında Kredi! SMS Yoluyla Kolayca İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?
  • Finans 365
  • Kredi
  • Herkese Anında Kredi! SMS Yoluyla Kolayca İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

Herkese Anında Kredi! SMS Yoluyla Kolayca İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?

Başvuran tüm vatandaşlara anında 15 Bin TL kredi verilecek. İhtiyaç kredisi kapmasında bu ücreti alabilmek için sadece SMS ile başvuru yapmak yeterli. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Herkese Anında Kredi! SMS Yoluyla Kolayca İhtiyaç Kredisi Nasıl Alınır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Finansbank ihtiyacı olan herkese 5 ile 15 bin arasında değişen ihtiyaç kredisi sunmakta. Telefondan mesaj yoluyla başvurular kolayca yapılabildiği gibi şubelere giderek de başvurmak mümkün. Sms ile başvuranların sadece T.C. numaraları ve almak istedikleri kredi miktarlarını yazarak kolayca çekebildikleri kredi anında hesaplarına yatıyor. Üstelik kredi notu hesaplanmadan.

Finansbank’ta halihazırda hesabı olanlar vatandaşlar bankanın uygulamasından ya da internet sitesi üzerinden online olarak başvuru işlemlerini de gerçekleştirebilir. Ayrıntılı bilgi almak isteyenler QNB Finansbank şubelerine giderek veya müşteri temsilcisi numaralarını arayarak anında bilgi sahibi olabilirler.

QNB Finansbank’tan Anında Kredi Hizmeti!

Koronadan dolayı maddi zorluklar yaşayan vatandaşlara karşı kayıtsız kalmayan Finansbank bir çok yönden müşterilerine kolaylık sağlamasıyla herkesin takdirini toplamıştı. Şimdi de kredi vermek için kolay ve etkili bir yöntem geliştirerek herkese kredi vermeyi kabul etmiş ve böylece 15 bine kadar ihtiyaç kredisi teklifini ortaya çıkarmıştı. Üstelik bu haktan yararlanmak sadece sms ile olabiliyor. 36 aydan başlayarak 60 aya kadar vade imkanlarından yararlanıldığı gibi aynı zamanda düşük faiz oranlarıyla da büyük kolaylık sağladı. Finansbank kredi çekmek isteyen müşterilerine aynı zamanda bir ödeme kolaylığı daha sağlıyor. O da 3 ay geri ödemesiz olma şartı. Böylece müşteriler 3 ay boyunca kredi ödeme derdinden kurtuluyor ve birikimlerini daha rahat yapabiliyorlar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP