DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Türkiye Ekonomisi Büyüme Gösteriyor

Türkiye Ekonomisi Büyüme Gösteriyor

Türk ekonomisi hakkında konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli ekonomi savaşını kazandıklarını söyledi.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Türkiye Ekonomisi Büyüme Gösteriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Canikli Türkiye ekonomisinin büyümeye devam ettiğini söyledi. Sosyal politikaların hayata geçirildiğini söyleyen Canikli ülkemizin kalkınması ve alt yapının iyileştirilmesi için her anlamda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

“Türkiye’nin oldukça güçlü bir ekonomi olduğunu söyleyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nurettin Canikli güçlü ekonomisi büyütmek adına çalışmalarımız devam ediyor. Canikli, Giresun Üniversitesi Güre Yerleşkesi Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu’nda üniversite ile Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından düzenlenen “Kariyer Günleri, Ekonomi” konferansına katıldı. İlk olarak şunu belirtmek istiyorum ki 6 ay öncesine oranla çok daha güçlüyüz biraz yara aldık kavgaya ve savaşa girdik. Daha doğrusu kendimizi savunduk diyebiliriz bir miktar yumruk aldık ancak sonuçta rakibimizi devirmeye başardık bir galibiyet ve zafer aldık.”

Dünya ekonomisinde oldukça önemli yer edilen ülkelerin bile zor dönemlerden geçtiğini söyleyen Canikli ekonomik büyümeye devam ediyor. Sosyal politikalarımızı hayata geçirme konusunda çalışmalarımıza devam ediyor. Ülkemizin kalkınması ve alt yapının çok daha iyi bir hale gelebilmesi için çalışmalarımız sürüyor.

Seçimlerden sonra dolarla ile ilgili yeni gelişmelerin yaşanacağını söyleyen ancak bunun olumlu bir şekilde olacağını söyleyen Canikli dolar yükselecek şeklini açıklama yapanların gerçekleri anlatmadığını ve dolar ile ilgili yapılan oyunları üstesinden geldik. Zor bir dönemden geçtik ancak Allah’ın izniyle cumhurbaşkanımızın çelik gibi duruşu ve iradesi sayesinde o günleri atlattık.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP