DOLAR

32,5223

-0.06%
EURO

35,0322

0.42%
ALTIN(gr)

2.436,01

0,54%
BİST 100

%
Son Hamle İnanılmaz Etkileyici Oldu Aile Bütünlüğü Sağlanacak
  • Finans 365
  • Finans
  • Son Hamle İnanılmaz Etkileyici Oldu Aile Bütünlüğü Sağlanacak

Son Hamle İnanılmaz Etkileyici Oldu Aile Bütünlüğü Sağlanacak

SED desteklerine ek olarak yeniden devlet desteği alacak olan vatandaşlar oldukça neşeli. Buna göre verilecek bu destek kredi desteği olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:16
Son Hamle İnanılmaz Etkileyici Oldu Aile Bütünlüğü Sağlanacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre pandeminin 2.dalgası beklenenden daha fazla tahribat oluşturdu. Oluşan bu tahribat neticesinde aileler dağılma noktasına geldi. Aileleri mağdur şekilde bırakmamaya çalışan devlet son dakika hamlesi ile aile içindeki çocukları kurtaracak bir çalışmaya imza attı. Buna göre faizsiz olacak şekilde 50 bin TL kredi desteği verilmiş olacak. 48 aya varan vade seçeneklerinin de konuşulduğu destek ödemesi için gelen dönütler oldukça pozitif. Vatandaş pandemi dolayısıyla iş bulamıyor. İşi olan ise doğru düzgün maaş alamıyor. Bu durum kamu çalışanları için geçerli olmasa da özel sektör çalışanları permeperişan oldu. Bu ailelerin çocukları ise psikolojik olarak yıpranan çocuklar oluyor. Devlet bu çocuklar için destek verirken ayrıca psikososyal eğitim de vermeyi planlıyor.

18 Yaşından Küçük Çocuğunuz Yoksa Kredi Alamazsınız

Kredi desteğine başvuruda bulunmak isteyen vatandaşların E Devlete müracaat etmeleri gerekiyor. Doğrudan aradığını kredi destek ödemesini göremeyebilirsiniz. Ancak site içi arama yaparak aradığınız sayfayı bulabilirsiniz. Buna ek olarak belediyelere ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına müracaat ederek de kredi alabilirsiniz. Başvurular bankadan normal kredi alıyormuşsunuz gibi yapılacak bundan dolayı form vs doldurmanız ve gerekli taahhütleri vermiş olmanız da gerekiyor. Devletin vereceği destek kredisinden yararlanmak için ailede 1tane bile olsa 18 yaşından küçük çocuğun olması gerekiyor. Bu destek kredisi 18 yaşından küçük çocuklara verilecek. Ayrıca haneye giren gelir 3557 TL’nin altında olması gerekiyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP