DOLAR

32,3682

0.15%
EURO

34,9783

-0.3%
ALTIN(gr)

2.324,30

0,22%
BİST 100

%
Asgari Ücret Zamlarında Yeni Bir Gelişme Yaşandı! İşte O Detaylar!
  • Finans 365
  • Finans
  • Asgari Ücret Zamlarında Yeni Bir Gelişme Yaşandı! İşte O Detaylar!

Asgari Ücret Zamlarında Yeni Bir Gelişme Yaşandı! İşte O Detaylar!

2021 yılına da sayılı zaman kala da ocak ayında da maaşlara yansıtılacak olan asgari ücret maaş zamlarının da ne kadar da olacağının da belli olması için de sayılı günler kaldı. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:17
Asgari Ücret Zamlarında Yeni Bir Gelişme Yaşandı! İşte O Detaylar!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk-İş tarafından da asgari ücret zamları hakkında da son dakika teklifi gelmiş görünmektedir. İşte o teklif nedir. Aile çalışma ve sosyal hizmetler bakanı olan Zehra Zümrüt Selçuk; asgari ücret tespit komisyonunda da 28 Aralık tarihinde de son defa toplanılacağını da dile getirmiştir. Gün içinde de asgari ücret maaşlarında ise de son dakika gelişmesi de yaşanmıştır. Türk-iş asgari ücret maaş zammında da yeni bir teklif ile geldi. Türk-iş genel başkanı olan Ergün Atalayda, asgari ücret tespit komisyonunda da masaya da yatırılacak olan 3 bin TL altında da maaş teklifleri ile de hiçbir çalışanını da mutlu da etmez sözlerine de yer vermiş oldu. Atalay ise yapmış olduğu yazılı açıklamasında da asgari ücret maaş zamları için de “işveren ve hükümet kanadından da asgari ücret maaş zamları içinde de 3 Bin TL altı da düşünülmemesi gerekmektedir. Yani bu miktarın da altında da kalmış olan teklifler için de hiçbir insanın da mutlu olmasına da yardımcı olacak da bir teklif de değildir.

Asgari Ücrete de İlk Teklif Geldi

7 milyon vatandaşın ise de çok yakından da beklemiş olduğu da asgari ücret zam görüşmeleri için de artık yeni bir teklif geldi. TÜİK tarafından da yapılmış olan teklifler arasında da bekar olan bir işçi için de eğer zorlu işlerde ise de 2 bin 792 TL, orta zorlukta bir işte ise de 2 bin 507 TL dir. Hafif zorlukta bir işte ise de 2 bin 339 TL teklifinde de komisyona da sunulmuş olmuştur. Asgari ücret zaam maaşlarında da konuşma da değinmiş olan Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da, Belli bir yere geldiğinde o zamna konuşalım şimdi değil. Görüşmeler şu an hala hız kesmeden devam edilmektedir. Görüşmelerin ardından da son durumlarında da önümüze de alırız ve nasıl da bir adım atacak da olduğumuzu da bakarız dedi. Temmenimiz ise şudur ki de isabetli bir karar çıktığında da bir karar çıksın ve hepimizde de yolumuza bakalım sözleri ile de oldu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP