DOLAR

32,6212

0.4%
EURO

34,9518

0.15%
ALTIN(gr)

2.502,75

0,75%
BİST 100

%
Dar gelirliler maaşı yetmeyenler için ek gelir sağlayacak yöntem açıklandı
  • Finans 365
  • Gündem
  • Dar gelirliler maaşı yetmeyenler için ek gelir sağlayacak yöntem açıklandı

Dar gelirliler maaşı yetmeyenler için ek gelir sağlayacak yöntem açıklandı

ABONE OL
10 Aralık 2022 23:56
Dar gelirliler maaşı yetmeyenler için ek gelir sağlayacak yöntem açıklandı
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Maaşınız yetmiyor mu? Dar gelirli vatandaşlar için kolaylıkla yapabilecekleri, ek gelir sağlayacakları yöntemi sizler için araştırdık. Dar gelirli aileler, öğrenciler, yaşlılar için kolaylıkla yapabilecekleri, ek gelir sağlayacakları yöntemi araştırdık. Bu yöntemlerden yola çıkarak bu önerileri değerlendirip kulladıkları zaman cepleri dolup taşacak.

Altın Alıp Satmak Ek Gelir Yöntemi’dir!

Altın yatırımı, ev hanımları, iş adamları, yaşlılar gibi kadar birçok kişinin birikim yöntemleri arasında başta elmektedir. Günümüzde bakıldığında bu yatırımlar bambaşka anlamlar kazandı. Artık günümüz teknolojisinde Altını internetten alıp satıyorsunuz ayrıca daha kısa sürede para kazanıyorsunuz. Yani internetten altın satmak için ekstra bir ekonomi bilgisine ihtiyaç duyulmuyor. İhtiyaç duyduğunuz bilgileri de internet de kolayca bulunabiliyor.

Hem Eğlenceli Hem de Ek Gelir Kapısı: Oyuncak Yapımı

Günümüzde oyuncak yapımı oldukça artmış görünüyor. Hem hobi olarak hem de ek gelir olarak tercih edilebilecek eğlenceli para kazanma yöntemlerindendir. Anne baba çocuklarının evde yapılmış doğal ve basit oyuncaklarla oynamasını tercih ediyor. Bu sebepten dolayı da ilgi arttı.

Tesbih Yapımı! (Doğal Terapi)

Ülkede (Türkiye) tespihlere çok yoğun bir ilgi var. Siz de bu çok kullanılan ürünlerden yapıp satarak para kazananlar arasına katılabilirsiniz.Evde tespih yapma işi vatandaşa ek gelir sağlayacağı gibi aynı zaman da terapi yöntemidir.

Bir çocuğun bile rahatlıkla yapabileceği tespih işinden siz de ek gelir elde edin. İsteyenler evde pipo üretimi işini de düşünebilir. Pipo üretiminde el becerinize güvenmeniz ve yeterli vakte sahip olmanız şarttır.

Çiçek Yetiştirin…

Az para kazanıyor ve evinizi çalışsanız da geçindiremiyorsanız müjde… Çiçek yetiştirerek para kazanmayı deneyin. Çiçeklerinizin içerisinde keyifli vakit geçirecek, bir diğer yandan da para kazanmış oluyorsunuz. Araziniz olmasına gerek yok. Küçük bir bahçeniz ya da balkonunuz varsa, siz de rahatlıkla çiçek yetiştiriciliği yapabilirsiniz.

Bilgilerinizi Kullanarak Ek Gelir Sağlamak!

Evet kim derdi bir kitaptan bir hocadan anneden babadan arkadaştan öğrediğiniz bir konu ile alakalı bilgilerden para kazanacağınızı. Bu artık mümkün…

Özel ya da online ders vererek para kazanmak. Böyle bir yeteneğinizin olduğunu bilmiyor bile olabilirsiniz. Ama özel ders vermek denilince aklınıza sadece öğretmenlerin özel ders verdiği gelmesin. Çünkü bu alanda kullanılabilecek pek çok farklı yöntem var.

Kiralama Yöntemi!

Bütçenize büyük oranda katkıda bulunabileceğiniz ek iş önerilerinden çok önemlilerinden ve tercih edilenlerinden de biri yine otomobilinizi veya bisikletinizi kiralamak olabilir. Çevrenizde bu işi yapanlar var mı ya da çevreniz ne kadar geniş? Arabanızı haftada ya da ayda kaç gün kiraya vereceksiniz? Sadece araba söz konusu değil. Bir öğrenci de bisikletini kiralayarak ek gelir elde edebilir.

Yörelere Özgü Ürünler

Bu ek gelir yöntemi de hem erkekler hem de kadınlar yapabilir. Yöresel ürünler yapmak denildiğinde akla ilk gelenler ev hanımları olsa da yetenekli erkekler de bu yöntemden rahatlıkla para kazanabilir. Örneğin; turşular, salçalar, zeytinyağları, reçeller, gibi ev yapımı yöresel ürünler yapıp satarak ek gelir sağlayabilirsiniz.

finans365.com özel içerik

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP