DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Fast Food Devi KFC Sosyal Medyadan Bitcoin ile Satışa Başladığını Duyurdu
  • Finans 365
  • Finans
  • Fast Food Devi KFC Sosyal Medyadan Bitcoin ile Satışa Başladığını Duyurdu

Fast Food Devi KFC Sosyal Medyadan Bitcoin ile Satışa Başladığını Duyurdu

Son dönemlerde dünya genelinde takip edilen Bitcoin ile ilgili haberler gündemden düşmüyor. En son dünyaca ünlü fast food markası KFC Kanada, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı duyuruda Bitcoin ile satış yapmaya başladığını açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
Fast Food Devi KFC Sosyal Medyadan Bitcoin ile Satışa Başladığını Duyurdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyaca ünlü fast food markası KFC, resmi sosyal medya hesabı üzerinden yapmış olduğu paylaşım ile kripto para birimi Bitcoin ile satış yapmaya başladığını belirtti.

Son dönemlerde sürekli tartışmalara ve eleştirilere neden olan kripto para birimi Bitcoin, gündemden düşmüyor. Şimdi de Türkiye’de de birçok şubesi bulunan fast food markası KFC, Bitcoin ile satış yaptığını duyurdu.

Bitcon’e İlgi Giderek Artıyor

Kripto para piyasasında yaşanan hareketlilik her geçen gün artıyor. Güvensizliği konusunda tartışmalar devam etse de kripto para Bitcoine ilgi giderek artıyor. Kripto para piyasasında yaşanan gelişmeler tüm dünyada merakla takip ediliyor.

Bitcoin ile ilgili sürekli yeni haberler gelmeye devam ediyor. En son dünyaca ünlü fast food markası KFC, Kanada resmi sosyal medya hesabı üzerinden yayımladığı paylaşım ile Bitcoin ile satış yapmaya başladığını belirtti.

Sosyal Medyadan Duyuru

Türkiye’de de birçok şubesi olan KFC, sosyal medya üzerinden yayımladığı duyuruda; “Bitcoin’in ne olduğunu ya da nasıl çalıştığını bilmiyoruz ama sizinle parmaklarınızı yalayacak kadar iyi bir tavuğun arasına girmek istemedik” sözlerine yer verdi.

Bitcoin, bin 408 adet kripto para arasından 677 milyar dolarlık kripto para piyasasının yüzde 34.4’sini oluşturuyor.

finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP