DOLAR

32,3904

0.21%
EURO

35,0719

-0.02%
ALTIN(gr)

2.324,80

0,24%
BİST 100

%
Emekliler Artık Kredi Alabilecek Kredi Limiti Tüm Emeklileri Memnun Etti
  • Finans 365
  • Finans
  • Emekliler Artık Kredi Alabilecek Kredi Limiti Tüm Emeklileri Memnun Etti

Emekliler Artık Kredi Alabilecek Kredi Limiti Tüm Emeklileri Memnun Etti

Duyuruyla beraber resmileşen emeklilere kredi kampanyasında gerekli çalışmaların sonuna gelindi. Artık emekliler de kredi çekebilecek. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
Emekliler Artık Kredi Alabilecek Kredi Limiti Tüm Emeklileri Memnun Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şeker Bank’ın sunmuş olduğu fırsatla beraber binlerce emekli kapıda kuyruk oluşturdu. Bankaların kredi şartlarından dolayı kredi alamayan emekliler yeni dönemde kolaylıkla kredi alabilecek. Yapılan açıklamaya göre prim borçlarından dolayı emekli olamayan esnaflar için verilecek kredi sayesinde binlerce vatandaş emekli olabilecek. Şeker Bank KOBİ tarafından getirilen yenilikle beraber pandemi dolayısıyla iş yapamayan esnaflar bu şekilde ayakta durabilecek. İş yerinden kazanılmayan paranın açığı emekli maaşıyla kapatılabilecek. 3 ay geri ödeme alınmayacak olan kredi kampanyasında düşük faizlerin uygulanacak olması emekli olamayan esnaf vatandaşı sevindirdi. Yakın tarihlerde yürürlüğe konan düzenlemede emeklilik prim borçlarına takılmıştı. Yaşla beraber prim borcu olanlar ise hiçbir şekilde emekli olamıyordu. Kredi sayesinde bu sorun ortadan kalktı.

Emeklilik Artık Hayal Olarak Kalmayacak

Esnafı ve işletmeleri desteklemek adına paylaşılan kredi kampanyasının ülke ekonomisine de yararı olacak. İş yerinden aradığı randımanı bulamayan esnaf emeklilik aylığı ile kepenkleri kapatmayacak. Devamlı sürecek ticari ve ekonomik faaliyetler devletin lehine olacak. Verilmesi planlanan kredi limiti 250 bin TL olarak belirlendi. Şeker Bank KOBİ esnafa özel faiz oranları uygulamayı düşünüyor. Bundan dolayı piyasada dolanan faiz oranları sizleri yanıltmasın. Vade seçeneklerini de oldukça esnek tutan banka 60 aya varan vade imkanı sağlıyor. Kredi için başvuru yapan esnaf verilen kredi ile primlerini ödeyebiliyorsa kredi alabilecek. Bunun haricinde kredi kampanyasından faydalanamayacak. Şubelere giderek kredi başvurusu oluşturabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP