Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim Yaptı
  • Finans 365
  • Kredi
  • Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim Yaptı

Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim Yaptı

Halkbank konut kredisi faiz oranlarında indirim yaptığını duyurdu. Halkbank Hesaplı Evim konut kredisi güncel faiz oranlarına dair detaylar haberimizde.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:18
Halkbank Konut Kredisi Faiz Oranlarında İndirim Yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ev sahibi olmak isteyen vatandaşların yakından takip ettiği konut kredisi faiz oranlarını Finans365.com olarak siz okuyucularımıza belirli aralıklarla aktarıyoruz. Bu haberimizde de siz okuyucularımız için Halkbank tarafından gün içerisinde ilan edilen konut kredisi faiz indirimi kararının detaylarını aktarıyoruz.

Halkbank tarafından ev almak isteyen vatandaşlara yönelik sunulan Halkbank hesaplı Evim konut kredisi güncel faiz oranlarına dair detaylar şu şekilde,

HALKBANK’TAN KONUT KREDİSİ FAİZ İNDİRİMİ

Halkbank konut kredisi faiz oranlarına dair yapmış olduğu açıklamasında, Hesaplı Evim konut kredisi faiz oranının 2.09 oranından yüzde 2’nin altına düşürülerek yüzde 1.99 seviyesine indirildiği duyuruldu.

Halkbank tarafından güncellenen faiz oranıyla 100 bin TL kredi almak isteyen bir vatandaşın ödeme planına dair detayları sizlere aktarıyoruz. Halkbank’tan Hesaplı Evim kampanyası ise 120 ay vade ile 100 bin TL kredi alan bir vatandaş 10 senede bu tutarı 263 bin 573 TL olarak geri ödüyor. Ödemeler aylık 2 bin 196 TL olarak yapolıyor. Halkbank konut kredisi masrafları için ise 656 TL alıyor.

Eğer rakam 200 bin TL’ye çıkarsa ödeme planı şu şekilde olduyor. 10 yıl vadeli 200 bin TL kredi gerite 547 bin 337 TL olarak geri ödeniyor. Aylık ödeme tutarı 4 bin 561 TL oluyor. Banka masraflar için se 1156 TL alıyor.

Haberlerinden anında haberdar olmak için.

Andorid uygulamamız için TIKLAYINIZ

İOS uygulamamız için TIKLAYINIZ

Facebook Sayfamız için TIKLAYINIZ

Haber Kaynağı: Finans365.com

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP