DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
125 Bin TL İle Acil Nakit İhtiyacınız Çözülecek Hemen Başvurun
  • Finans 365
  • Finans
  • 125 Bin TL İle Acil Nakit İhtiyacınız Çözülecek Hemen Başvurun

125 Bin TL İle Acil Nakit İhtiyacınız Çözülecek Hemen Başvurun

Bankaların hemen hemen birçoğu internet üzerine başvuru alma seçeneğini uyguluyor. Ancak yeni dönemle beraber SMS ile başvur yapmak mümkün olacak. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:19
125 Bin TL İle Acil Nakit İhtiyacınız Çözülecek Hemen Başvurun
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Maddi olarak çalkantılı bir dönemden geçerken herkes para bulmanın telaşı içinde. Bunun için de yetkililer hızlı kredi sistemin, getirmek için çalışmaları hızlandırdı. Hızlı kredi ile başvurular anında yapılacak ve anında cevaplandıracak. Vade imkanı ve faiz oranları üzerinde oynama olmadan aynen uygulanacak. Hızlı krediden tüm vatandaşların yararlanması bekleniyor. Birkaç saat gibi gayet kısa zamanda başvuru yaparak dönüş almanız mümkün. Olumlu olması taktirde üst limit 125 bin TL’ye kredi alabilirsiniz. Bir diğer sevindirici haber ise kefil şartının olmayacak olması. Kefil ve teminat gösterme gibi durumlar söz konusu olmadan kredi sahibi olabilirsiniz. Pandemiden dolayı vatandaşın geneli ekonomik olarak sıkışık. Ekonomik anlamda yeterli olan insan sayısı az olduğundan kefil bulma durumu da gayet zor.

Olası Problemleri Bankaya Giderek Halledebilirsiniz

Esnek taksit seçeneklerinin var olacağı da belirtildi. 36 aya kadar vade imkanı sunacak olan sistem de faiz oranları konusunda da açıklama yapıldı. %1.59 oranında faiz oranıyla vatandaşa kredi verilecek. Uygulanacak faiz oranı sabit kalmak koşuluyla vade imkanlarında oynama yaparak aylık ödeme miktarınızı değiştirmeniz de mümkündür. Kredi kartından işlem yapılacaksa veya ATM kullanılacaksa vade seçeneklerini 9 ay yapma imkanı da mevcut. Başvuru esnasında olumsuz dönüş alma ihtimaliniz var. Kredi puanını da bakıldığından dolayı sıkıntı yaşanabiliyor. Ancak şubelere giderek bu durumu düzeltme ve uygun tutarda kredi alma imkanınız da bulunuyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP