Altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Altın alınır mı?
  • Finans 365
  • Altın
  • Altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Altın alınır mı?

Altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Altın alınır mı?

Altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Bu seviyelerden altın alınır mı? Ons altın ve gram altın fiyatlarında hedef fiyat seviyeleri nereler? 2019 yılında altın fiyatları yükselecek mi? Altın neden yükseliyor? Tüm bu sorulara ekonomi uzmanlarının yorumları ile yanıt aradık.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:19
Altın fiyatları yükselişini sürdürecek mi? Altın alınır mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Altın Fiyatları Neden Yükseliyor?

2019 yılında rekorlarını tazeleyerek giden altında fiyatlarının bu denli artış göstermesinin sebebi olarak global çapta ki riskler ve belirsizlikler olarak gösteriliyor.

​​​​​​​Altın Fiyatları Yükselmeye Devam Edecek mi?

Ticaret savaşlarına ilişkin endişelerin artması, küresel çapta baş gösteren resesyon görüntüsü, Trump’ın ve ekonomi kartellerinin baskısı sonucu Fed’in faiz indirimi beklentisi gibi nedenlerle altının değer kazanmaya devam edeceği uzmanlar tarafından belirtiliyor.

Altın Fiyatlarında Destek ve Direnç Seviyeleri Nereler?

Teknik olarak, 1480-1540 bandında fiyatlama yapmaya devam eden ons altında yukarı ataklarda 1525-1528-1532-1536 dirençleri karşımıza çıkarken satıcılı seyir halinde ise 1515-1512-1508-1502 desteklerinin gündeme gelebileceği uzman görüşleri olarak karşımıza çıkıyor.

Bu Seviyelerden Altın Almak Mantıklı mı?

Ekonomi yorumcuları 2019 yılı altın fiyatları için her geri çekilmenin altın için bir alım fırsatı olduğunu belirtiyorlar. Ons için 1600 doların 2019 yılı içerisinde gerçekleşebilecek bir hedef olarak dile getiriliyor.

Gram Altın Grafiği

Ons Altın Grafiği

Altınla ilgili tüm uzmanların yorum, görüş ve önerilerini sitemizden takip edebilirsiniz. Tarihsel olarak yapılan açıklamaların tamamını sitemiz üzerinden yatırımcılara vermeye devam edeceğiz. Altınla ilgili merak edilen tüm soruların cevaplarını finans365’de bulabilirsiniz.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP