DOLAR

32,5262

-0.08%
EURO

34,8014

-0.2%
ALTIN(gr)

2.420,86

-0,37%
BİST 100

%
Kredi Kampanyasına Yoğun İlgi Ziraat Bankasını Bile Şaşırttı 60 Ay Vade Artık Mümkün
  • Finans 365
  • Gündem
  • Kredi Kampanyasına Yoğun İlgi Ziraat Bankasını Bile Şaşırttı 60 Ay Vade Artık Mümkün

Kredi Kampanyasına Yoğun İlgi Ziraat Bankasını Bile Şaşırttı 60 Ay Vade Artık Mümkün

Ziraat bankası yeni kredi kampanyası ile herkesi şaşırtmaya devam ediyor. Yapılan açıklamaya göre yeni, kredi kampanyası 60 ay vadeli. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:19
Kredi Kampanyasına Yoğun İlgi Ziraat Bankasını Bile Şaşırttı 60 Ay Vade Artık Mümkün
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Pandeminin 2. Dalgası ülkemize oldukça sert geldi. Vatandaş oluşan ekonomik buhranın önüne geçemezken devlet vatandaşın yanında durarak oluşan maddi hasarı kapatmaya çalışıyor. Yapılan açıklamaya göre özellikle esnaflar olmak üzere vatandaş a kredi verilecek. Verilecek olan kredide euroband uygulaması yapılacak. Euroband karşılanması sayesinde hem faiz oranları hem de kredi limiti vatandaş lehine cereyan edecek. Bu sayede esnaf olmayan vatandaşlar rahat bir nefes alırken esnaf olanlar işlerini tekrardan toparlayabilecek. Kredi limitleri esnaflar işçin %5.5 olarak belirlendi. Dileyen vatandaşlara kredi limitleri belli bir seviyeye kadara yükseltilecek. Başvuru esnasında esnaf olduğunu kanıtlayan vatandaşlar için kredi limitleri diğer vatandaşların limitlerine göre daha fazla yükseltilecek.

7 Gün 24 Saat Kredi

Başvurularda ise değişiklik yapılmadı. Ancak bir istisna getirildi. Buna göre esnaf olup yüksek meblağlı krediler alacak olan vatandaşların muhakkak banka şubelerine gitmeleri gerekiyor. Diğer limitler için hiçbir vatandaşın banka ay gitmesine ihtiyaç kalmayacak. Buna ek olarak online ya da ALO Kredi Destek Hattı da kullanılacak. Şubeler ve ALO Kredi Destek Hattı hafta içi her gün mesai saatlerinde destek verirken online uygulamalar 7 gün 24 saat kredi başvurusu alabilecek. SMS yöntemi bu kredi kampanyasında aktif edilmedi. Ziraat Bankası kredi kampanyasını duyurduktan sonra vatandaştan inanılmaz şekilde başvuru talebi aldı. İlerleyen günlerde esnaf için daha farklı kampanyaların yapılacağının da bilgisi ilgililer tarafından verildi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP