Türk Kızılay’ından Uzaktan Eğitime Tam Destek!

Türk Kızılay’ından Uzaktan Eğitime Tam Destek!

Türk Kızılay’ı vatandaşa el uzatmaya devam ediyor, anaokulu ve ilkokul birinci sınıflar harici okullar koronavirüs salgını nedeniyle uzaktan eğitime devam ediyorlar, uzaktan eğitimde ihtiyaçları dolayısıyla eğitimden mahrum kalan çocuklara yardımlar devam ediyor. İşte konuyla ilgili detaylar haberimizde…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:20
Türk Kızılay’ından Uzaktan Eğitime Tam Destek!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitime katılamayan eğitimden mahrum kalan çocuklara yardım eli uzatılıyor, Tunceli’de yaşayan bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitime katılamayan bir öğrenciye Türk Kızılay’ı tarafından bir bilgisayar hediye edildi!

Tunceli’nin Mazgirt ilçesi Koçkuyusu Köyü’nde yaşayan 11 yaşındaki Mirali Beyhan bilgisayarı olmadığı için uzaktan eğitime katılım sağlayamıyordu. Bu öğrencinin eğitime katılım sağlayamadığını öğrenen Türk Kızılay’ı Tunceli Şubesi ekipleri yardım eli uzatmak üzere harekete geçti. Beyhan’ın yaşadığı köye giderek bilgisayar ulaştırıldı, artık Beyhan Türk Kızılay’ı sayesinde derslere katılım sağlayabilecek. Kentte “uzaktan eğitime yakın destek” projesi başlatıldı bu proje kapsamında ikinci el bilgisayar bağışında bulunmak isteyen vatandaşlar bağışta bulunarak ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimlerine büyük katkıda bulunacaklar. Bağışlar adına konuşma yapan Türk Kızılayı Tunceli Şube Başkanı Gökhan Arasan yapılacak bağışların İl ve İlçe Mille Eğitim Müdürlükleri’ne bağışları yapabileceklerini belirtti. Ayrıca geçtiğimiz günlerde diğer belediyeler tarafından da öğrencilere destek olacak türden projeler sağlanıyor, Acun Ilıcalı da eğitime destek için TV8 ekranlarında ihtiyaç sahibi öğrenciler için bağış topladı. Toplanan bağışlarla ihtiyaç sahibi öğrencilere destek olunacak bu sayede öğrenciler eğitimlerinden geri kalmayacaklar.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP