DOLAR

32,4975

0.15%
EURO

34,7539

0.07%
ALTIN(gr)

2.489,82

1,13%
BİST 100

%
Tüm Gençlerin Kredi Alabileceği Bir Düzen Oluşturuldu 10 Bin TL Gençlerin Cebine Girecek
  • Finans 365
  • Finans
  • Tüm Gençlerin Kredi Alabileceği Bir Düzen Oluşturuldu 10 Bin TL Gençlerin Cebine Girecek

Tüm Gençlerin Kredi Alabileceği Bir Düzen Oluşturuldu 10 Bin TL Gençlerin Cebine Girecek

Gencel pandemiden en çok etkilenen taraf olurken devlet de bu duruma Seyirci kalmadı. Yapılan açıklamaya göre devlet gençlerin kredi alması için elinden gelen tüm abayı neredeyse gösterdi. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:20
Tüm Gençlerin Kredi Alabileceği Bir Düzen Oluşturuldu 10 Bin TL Gençlerin Cebine Girecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Buna göre kamu bankalarıyla aynı masaya oturan devlet 2 farklı projeyi bankalara sunmuş boldu. Sunulan projeler nezdinde bankalar da olumlu dönüş sağlamış oldu. Yaşanan bu sürpriz gelişme ile ülkenin tüm gençleri kredi sahibi olabişecek. Verilecek krediyle beraber gençler kendi ihtiyaçlarını görebilecek. Kredi alacak ilk kesim maddi durumu iyi olmayan 18 yaşından büyük gençlere yönelik olacak. Ziraat ve Halk Bankalarına başvuru yaparken bu detayı belirten belgeye başvuru yaptıkları taktirde bankadan kolayca kredi alabilecekler. 60 aya varan vade seçeneği olacak olan krediden bu koşullarda faiz alınmayacak. Sadece ham borç ödenmiş olacak.

Online Şube Hep Açık

Bir diğer kesim ise düzenli geliri olan vatandaşları kapsıyor. Buna göre gençler arasında girişimci olan ya da esnaf olan vatandaşın kredi alması artık çok kolay. Meslek grupları sadece bunlarla sınırlı değil. Bankaya düzenli gelirinin olduğunu gösteren bir maaş bordrosu sunan her genç bankadan kredi alabilecek. Bu kredi ise %0.69 faizle işsem görecek ve 48 ay vade seçeneğine sahip olacak. Başvurular ise farklı şekillerde yapılabilecek hepsi bankaya ulaşmış olacak. İlk olarak bankaların internet şubeleri 7 gün 24 saat açık kalacak. Her genç dilediği her saatte ödeme alabilecek. Diğer seçenek ise bankaların gerçek şubelerine giderek yüz yüze başvuruda bulunmak. ATM’ler de başvuru kabul eden yerler arasında sayıldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP