DOLAR

32,4878

-0.02%
EURO

35,0128

-0.09%
ALTIN(gr)

2.438,53

0,13%
BİST 100

%
Yasak Elma’nın Sevilen Oyuncusu Hakkında Şok İddia! Kimin Cinsiyet Değiştirdiği Söyleniyor?
  • Finans 365
  • Gündem
  • Yasak Elma’nın Sevilen Oyuncusu Hakkında Şok İddia! Kimin Cinsiyet Değiştirdiği Söyleniyor?

Yasak Elma’nın Sevilen Oyuncusu Hakkında Şok İddia! Kimin Cinsiyet Değiştirdiği Söyleniyor?

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinin sevilen karakteri Zehra gerçek hayatta erkek mi, kadın mı? Büyük İddia magazin gündeminde şok etkisi yarattı! Karaktere can veren Şafak Pekdemir gerçekten de kimdir? Her şeyi öğrenmek için yazıyı okuyabilirsiniz. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:20
Yasak Elma’nın Sevilen Oyuncusu Hakkında Şok İddia! Kimin Cinsiyet Değiştirdiği Söyleniyor?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Reyting rekorları kıran sevilen dizi Yasak Elma’da Zehra karakteri ile izleyenlerin karşısına çıkan Şafak Pekdemir’in kadın mı erkek mi cinsiyeti büyük bir merak konusu. Yasak Elma dizisinin başrollerinde bulunan Halit karakterinin ilk evliliğinden olan kızı Zehra Argun karakteri ile televizyon karşısına çıkan Pekdemir, Halit’in çocuklarının arasında en büyük olanı ve dizide iyi bir abla karakteri ile karşımızda bulunuyor. Zehra geçen zamanda babasının evlendiği bütün eşleri kıskanır ve bu yaşına kadar bir defa dahi gerçek aşkı tatmamıştır. Her ne kadar yaşamına birilerini alsa dahi aşkı bulamadığı nedeniyle herkes onun evde kalan biri olduğuna inanır.

Şafak Pekdemir Kimdir?

19 Haziran 1988 senesinde dünyaya gelip İstanbul’da doğan ve Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi oyunculuk bölümünden mezunu olan oyuncu 2009 yılında Tersine Dünya adındaki ilk tiyatro eseri ile Bakırköy Belediye Tiyatrolarında izleyenleri ile buluşmuştur. 2010 yılında ise sevilen tiyatrolarından Savaş ve Barış isimli tiyatroda da rol almasının ertesinde 2011 yılında Şüphe ismindeki Aslı Demircan karakteri ile ekranlara gelmiştir. 2012 senesinin başlarında sevilen dizi Leyla İle Mecnun’da Nisan karakteri ile ekranlara gelmiştir. 2014 yılında da İncir Reçeli 2 filminde oynayan Pekdemir, Halil Sezai başrolünde iyi bir oyun çıkarmıştır.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP