DOLAR

32,5829

0.03%
EURO

34,9454

0.11%
ALTIN(gr)

2.426,22

-0,15%
BİST 100

%
Sakarya Uluslararası Kapı Haline Geldi! Sakarya Ticaret Odası Açıklama Yaptı!
  • Finans 365
  • Gündem
  • Sakarya Uluslararası Kapı Haline Geldi! Sakarya Ticaret Odası Açıklama Yaptı!

Sakarya Uluslararası Kapı Haline Geldi! Sakarya Ticaret Odası Açıklama Yaptı!

Sakarya süs bitkisi yetiştirme ve ihracatı konusunda uluslararası kapı haline geldi! Sakarya sahip olduğu tarımsal güç ve verimli toprakları sayesinde süs bitkileri alanında, Dünya’ya ihracat kapısı oldu. Sakarya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ açıklamalarda bulundu! İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:20
Sakarya Uluslararası Kapı Haline Geldi! Sakarya Ticaret Odası Açıklama Yaptı!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sakarya Peyzaj Konusunda Türkiye’de İlk Sıralarda

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Akgün Altuğ, 16-19 Eylül tarihleri arasında üçüncüsünü gerçekleştirdikleri, Sakarya Peyzaj ve Süs Bitkileri Festivali hakkında değerlendirmelerde bulundu. Altuğ, Sakarya’nın lojistik konumu, üretim gücü, ticari tarihi ve kültürel canlılığı ile Anadolu şehirleri arasında bir Dünya şehri olma yolunda ilerlediğini ve bu konuda aday olduğunu beyan etti. Bu iddianın sahip oldukları enerji ile alakalı olduğunu söyleyen Akgün Altuğ, Sakarya’nın süs bitkileri ve peyzaj konusunda Dünya’ya açılan kapı olduğunu da altını çizerek belirtti. Türkiye’nin peyzaj ve süs bitkileri konusunda uluslararası ihracat kapısının Sakarya olduğunu beyan eden Altuğ, düzenlenen festivalin kapasitesinin ve katılım sayısının da her sene biraz daha arttığını açıklamalarına ekledi.

Sakarya Süs Bitkileri ve Peyzaj Fuarı

Sakarya Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı A. Akgün Altuğ, düzenledikleri Sakarya Süs Bitkileri ve Peyzaj Fuarının Türkiye’de en çok talep gören fuarlardan biri olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini beyan ederken, bu sene festival için salgın sebebiyle çok ciddi önlemler aldıklarını da belirtti. Artık peyzaj dendiğinde Sakarya’nın başı çektiğini ifadelerine ekleyen Altuğ, bu sene üçüncüsü düzenlenen festivalde her zamankinden daha fazla ses getirmeyi amaçladıklarını ve bunun için çok çalıştıklarını ekleyerek, geçen sene 150’ye yakın kurumu ve 20 bini aşkın kişiyi ağırladıklarını belirtti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP