DOLAR

32,5229

-0.08%
EURO

34,8050

-0.19%
ALTIN(gr)

2.421,13

-0,36%
BİST 100

%
Garanti Bankası Yapacağını Yaptı Son Dakika Kredi Kampanyasında Şok Gelişme

Garanti Bankası Yapacağını Yaptı Son Dakika Kredi Kampanyasında Şok Gelişme

Garanti Bankası uzun zamandır kredi kampanyası hazırlığındaydı. Hazırlıkların tamamlanmasının ardından yapılan açıklamada şok edici detaylar konuşuldu. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:20
Garanti Bankası Yapacağını Yaptı Son Dakika Kredi Kampanyasında Şok Gelişme
0

BEĞENDİM

ABONE OL

40 bin TL’ye varan kredi limiti saplayan banka vatandaşların faizleri seçme konusunda özgür bırakıldığını açıkladı. Buna göre vatandaşlar ister sabit faizle işlem yapabilecek ister değişkenliği olan değerlerde işlemleri devam ettirecek. Yapılan bu yenilik vatandaşlar arasında aşırı ses getirdi. Daha önceden herkes kendi bütçesine göre ödeme planı oluştururken şimdi Garanti bankası ile faiz seçeneklerini seçme imkanı bulabiliyor. Sabit faiz oranı %14.5 olarak açıklanırken değişkenli faiz oranı ise baz puanı hesaplanarak işletilecek. Vatandaş kredi alacağı esnada her iki değeri görerek işlem yapacak. Bir diğer yenilik ise başvuru seçeneklerinde olacak. Buna göre SMS ile başvuru artık mümkün. Dileyen vatandaşlar eski yöntemlerle başvuru yapabilir. Ancak evinin konforunda başvuruda bulunmak isteyenler için SMS yöntemi aktifleştirildi.

Anında Cevap Verilecek

SMS yöntemini kullanarak başvuruda bulunacak vatandaşlara anında cevap verilmesi bekleniyor. Buna göre verilecek olan numaraya TC kimlik numarasıyla beraber KREDİ yazan vatandaşlar red ya da onay mesajı gelecek. Kredi sicil notuna dikkat edileceği de açıklandı. Bundan dolayı kredi sicil notunu önceden öğrenmeniz ve düşük olan kredi sicil notlarını bir şekilde yükseltmeniz inanılmaz önemli olacak. 48 aya varan taksitlendirme seçeneğine ek olarak verilecek kredinin ödemesi 1 yıl sonra bağlayacak. 48 aya dahil edilmeyecek olan bir sene vatandaşın kendisini ekonomik olarak toparlaması için verilecek. Başvuruların alınmamasının hemen ardından en geç 1 hafta içinde kredilerin hesaplara yatması bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP