DOLAR

32,5506

0.12%
EURO

35,0086

-0.13%
ALTIN(gr)

2.439,95

0,19%
BİST 100

%
Taklimakan Network, ICOBox ile Daha Güçlü!

Taklimakan Network, ICOBox ile Daha Güçlü!

Yatırıcımlar ile tacirler adına yeni ve son teknoloji ürünü bir ekosistem oluşturma gayesiyle yola çıkan Singapur merkezli kuruluş olan Taklimakan Network, mevcut gücünü ICOBox ile birleştirdiğini geçtiğimiz günlerde basına açıkladı.

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:21
Taklimakan Network, ICOBox ile Daha Güçlü!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzakdoğu ülkelerinden Singapur’da yerleşik olan Taklimakan Network, güncel piyasaya yeni ve taze bir bakış açısıyla yaklaşan bir kuruluş. Taklimakan Network, kripto para sektörüne yatırım yapmış/yapacak kimseleri, analistler ile bu sektörün ilgililerini bir ustalık/uzmanlık düzeyinde bağlamayı, donatmayı ve eğitim faaliyetleri sürdürmeyi kendine hedef belirlemiş, ticaret platformu olarak adlandırılan bir oluşum.

Taklimakan Network nedir?

Finitech teknolojisi ile alakalı olan ve son yıllarda oldukça popüler hale gelen kripto paraların ticaretini yapan bütün insanları tek ve ortak bir çatı altında bir araya getirmeyi hedefleyen Taklimakan Network, ticari ve eğitime yönelik kaynakları, işinde uzman olan kişilerin tavsiyesi ve başarıya ulaşmak adına ihtiyaç olunan verileri ve bilgileri sağlama sürecine yönelik olarak faaliyet gösteren bir kuruluş olacak.

Ticari platform, bir internet sitesi ve mobil telefon uygulaması olarak hizmetlerini sürdürecek ve kendi bilgilerini / tecrübelerini sağlayan profesyonel kişilere, şahsi ekosistemiyle bir kazanç kapısı olacakken, bu piyasaya ve sektöre yeni katılım gösteren kişilere ise bu, yeni nesil endüstriye uyum sağlama ve ısınma imkanını bünyesinde sunmakta.

Kurulacak bu yeni platform oldukça fazla ve farklı yönler ile hizmet edecek

Taklimakan Network’ün vereceği hizmetler arasında ticari araçlar, analiz faaliyetleri, eğitim gereçleri, analiz ve platformun kullanıcılarına hitap edecek tahminler yer alacak. Bu ticari araçlar, ticaret sektörünün sinyallerini, strateji ve planlarıyla birlikte kullanıcılara bilinçli bir şekilde kripto para alımı ve ticareti ile ilgili yardımlarda bulunacak tavsiyeleri içerecek. Bu tavsiyelerin tamamı ise bu işi profesyonel bir şekilde yapan işin uzmanlarından alınmış güncel tavsiyeler olacak. Oluşum bünyesindeki yatırım havuzları ise tecrübeli yöneticiler tarafından oluşturulan ve platformdaki bütün üyelerin kullanımına sunulacak portföylerden oluşacak. Bu portföyleri kullanıcılar oylarıyla ve derecelendirmeleriyle seçebilecekler. Bunun haricinde yükselişteki kripto para sektörünün borsa/piyasasının analitik analiz ve incelemeleri ise sektörün uzmanları tarafından yapılıp, raporlar halinde platform üzerinden sunulacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP