DOLAR

32,3843

0.18%
EURO

35,0035

-0.26%
ALTIN(gr)

2.324,40

0,23%
BİST 100

%
9 Aralık Önemli Şirket Haberleri, Şirketlerin Yeni Projeleri Neler?
  • Finans 365
  • Gündem
  • 9 Aralık Önemli Şirket Haberleri, Şirketlerin Yeni Projeleri Neler?

9 Aralık Önemli Şirket Haberleri, Şirketlerin Yeni Projeleri Neler?

Şirketlerin yeni projeleri ve pay yapılarında sermayelerinde oluşan değişiklikler açıklandı. Güne özel önemli şirket haberlerinde ülkemizde oldukça önemli bir yere sahip olan şirketler yer alıyor, işte tüm detayları…

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:21
9 Aralık Önemli Şirket Haberleri, Şirketlerin Yeni Projeleri Neler?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aksen- Aksa Enerji Şirketin %100 bağlı ortaklığı Aksa Aksen Enerji Ticaret’in ithalatçı tarafıyla imzaladığı anlaşma kapsamında Türkiye-Irak enerji iletim hattı üzerinden Irak’a 150 MW kapasiteli elektrik enerjisi ihracatı yapılması amacıyla yapılan başvurusu EPDK tarafından onaylandı. Öte yandan Anadolu Grubu Holding’inde ortaklarından biri olan Anadolu Restoran’ın sermayesinin %100’ünü temsil eden paylarının Birleşik Holding’e satışının yapılması kapsamında imzalanan devir sözleşmesi sonrasın da devir için Rekabet Kurumuna başvuru yapılan başvuru Rekabet Kurumu tarafından onaylandı.

Diğer Önemli Şirket Haberleri Neler?

Desa, Desa Deri şirketi ile güneş saydam arasında Kuzey Kıbrıs’ta mağaza açılmasını içeren bir Franchise sözleşmesi imzalandı, bu kapsamda ilk mağazasının Kuzey Kıbrıs’ta City MallAVMD’de açıldığını belirtti. Şirketin Franchise Sözleşmesiyle beraber işbirliği içinde olduğu Aranavutluk Bayisinin TegAVM’de açmış olduğu mağaza ile Muğla bayisinin de kapandığı açıklandı.

Kervan Gıda ise halka arz sonrasında 37.5 milyon Tl fon girişi sağlandığı 8.3 milyon dolar ve 1.1 milyon Euro tutarında banka kredisi kapaması gerçekleştirdiğini açıkladı. Halka arz gelirinin beşlik kısmının ise Avrupa’da şirket satın alınması için dövize dönüşeceğini ve katılım bankalarındaki katılma hesaplarında değerlendirileceğini açıkladı.

Sönmez Pamuklu şirketi ise sermayesinin tamamına sahip olduğu Sistem Savunma’yla tam devir alma sureti ile birleşme işlemine girdiğine dair olağanüstü Genel Kurul Toplantısı düzenledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP