DOLAR

32,5038

0.08%
EURO

34,7826

-0.12%
ALTIN(gr)

2.496,26

0,50%
BİST 100

%
Bitcoine İnanılmaz Çağrı O Yol Takip Edilmeli Dendi

Bitcoine İnanılmaz Çağrı O Yol Takip Edilmeli Dendi

Bitcoin her ne kadar son zamanlarda istene seviyeye gelmiş olsa da yatırımcılara güven veremeye devam ediyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:21
Bitcoine İnanılmaz Çağrı O Yol Takip Edilmeli Dendi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bitcoin kripto para piyasası kurulduğunda ortaya atılan en önemli para birimlerdendi. Yatırımcı gerçek ya da tüzel kililer en çok bitcoin üzerine yoğunlaştığından bitcoinde inanılmaz bir yükseliş peydah oldu. Ancak her şey beklendiği düzende gitmedi. İlerleyen zamanlarda etheriumun çıkış yapmasıyla beraber bitcoin ufak düşüler yaşamaya başladı. İka zamanlarda ciddiye alınmayan bir düşüler durmak bilmeyip psikoijik sınırın altına gelince alarmlar çalmaya başladı. Ülkelerin de üyeni yeni tanıdığı kripto para sisteminden harcanıp gitmesi an meselesi olan bitcoin için araştırmalara devam ediyor. Çok sık eleştiri almayan bitcoinin artış yaşayacağı kesin. Çünkü bunca zamandır bir piyasa değeri edinmiş durumda. Ama yeni yapılan çalışılmayla beraber eleştirilerin odağında bir bitcoin görüyoruz.

Sistem Değişikliğine Gidilmeli

Açıklamaya göre bitcoinin çevresel etkileri bu düşüşün en önemli sebeplerden. Gerek diğer yatırımcıların farklı kripto para birimlerine yönelmesi gerekse sosyal medya veya hukuki mevzuların varlığı bitcoini dalgalandıran ana etmenlerden. Bitcoinin genel olarak bu tip durumlara meydan vermediği görülüyor ancak bu zamanla kazanılan bir gelişme olarak kendini gösteriyor. İlk zamanlarda bu kadar sarsılmasının en önemli etkisi çevresel faktörler. Ayrıca bitcoinin iddialı şekilde iş ispatı metodu var ancak bu metottan hızlı şekilde ayrılması gerekiyor. Bunun yerine alternatif olarak hisse ispatı sistemine geçmesi gerekiyor. Bu sisteme geçmediği her dakika kendisini neyin beklediğimi bilmediği sularda yüzmeye devam edecek. Bu hususta kimi örnek almalı sorusu akıllarda canlansa da en canlı örneği etherium olacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP