DOLAR

32,5589

0.14%
EURO

35,0031

-0.11%
ALTIN(gr)

2.439,08

0,14%
BİST 100

%
Halk Bank’tan Son Dakika Kredi Limitleri İnanılmaz Yükseldi

Halk Bank’tan Son Dakika Kredi Limitleri İnanılmaz Yükseldi

Korona ile beraber kredi veren bankalar daha çok çalışıyor. Vatandaşa en uygun kredi kampanyasını sunabilmek için gece gündüz çalışan banklardan biri de Halk Bankası. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:21
Halk Bank’tan Son Dakika Kredi Limitleri İnanılmaz Yükseldi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan açıklamaya göre Halk Bankası yeni kredi kampanyası ile vatandaşların alabileceği kredi limitini yükseltti. Buna göre 50 bin TL’ye varan kredileri almak artık mümkün. Üstelik kefil ve teminata gerek olmadan 50 bin TL’yi anında alabileceksiniz. Vade imkanları ve faiz oranları da gayet makul. Kredi limitleri yükseltilirken taksitlendirme seçeneğine dokunulmadı. Vatandaş bütçesini sarsmadan aldığı krediyi ödeyebilecek. Bir diğer açıklama ise faiz oranlarına ilişkin. Buna göre %1.75 oranında faiz oranıyla kredi verilecek. Merkez Bankasının faizleri düşürün uyarısından sonra birçok kredi seçeneğinde faizleri uygun oranda düşürüldü. Vatandaş kredi alım esnasında kendisine en uygun faiz oranı ve taksitlendirme seçeneği ile işlem yapabilecek.

Daha Çok Online Başvuruya Önem Veriliyor

Bir diğer önemli nokta ise başvuru süreci olacak. Pandeminin de etkisiyle banka vatandaşlarınşubelere akın etmesini istemiyor. Bundan dolayı online işlemleri devreye sokan banka hem mobil uygulamayla hem internet bankacılığıyla kredi başvurularını alabilecek. Online olarak yapılacak başvurularda kişilerin TC kimlik numaraları ve şifreleri olması gerekiyor. Banka müşterisi değilseniz o zaman şifresiz bir şekilde kredi alım sürecini başlatabilirsiniz. Kefil ya da teminat durumu olmayacağından geliri belgeleyen evraklar başvuruda çok önemli olacak. Ayrıca TC kimlik numarasının okunur olduğu kimlik kartı ya da pasaporta ek olarak ikamet ettiğiniz evin 3 aylık faturası da başvuru esnasında istenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP