DOLAR

32,4195

0.21%
EURO

35,0759

-0.13%
ALTIN(gr)

2.325,43

0,26%
BİST 100

%
Esnaf ve Sanatkarlara Son Dakika Müjdesi 125 Bin TL’ye Sahip Olabilirsiniz ​​​​​​​
  • Finans 365
  • Gündem
  • Esnaf ve Sanatkarlara Son Dakika Müjdesi 125 Bin TL’ye Sahip Olabilirsiniz ​​​​​​​

Esnaf ve Sanatkarlara Son Dakika Müjdesi 125 Bin TL’ye Sahip Olabilirsiniz ​​​​​​​

Pandemi sürecinde en çok etkilenen meslek grubu şüphesiz esnaf ve sanatkarlar oldu. Sokağa çıkma yasakları ile beraber iş sahaları daralan esnaf ve sanatkarlara destek bankalardan geldi. Halk Bankın yaptığı açıklamaya göre 60 aya kadar varan vade seçenekleriyle 125 bin TL’ye kadar kredi çekme imkânınız bulunuyor. İşte detaylar..

ABONE OL
3 Şubat 2022 22:22
Esnaf ve Sanatkarlara Son Dakika Müjdesi 125 Bin TL’ye Sahip Olabilirsiniz ​​​​​​​
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Seçilecek Limit Vatandaşa Bırakıldı

Halk Bank pandemi süreciyle beraber vatandaşa birçok kredi kampanyası sunmuştu. En yeni kampanyalarında olan esnaf ve sanatkarlar için kredi kampanyası ile esnafın, sanatkarın yüzünü güldürmeyi başardı. Bu iki meslek grubu için sunulan özel ödeme planı ve faiz oranı ile birçok esnafın ekonomik açıdan desteklenecekleri düşünülüyor. Kredi limitlerini artırmada özgür olan esnaflar, 125 binden 150 bin, 175 bin, 225 bin TL’ye kadar kredi talebinde bulunabilir. Kredi kampanyasından faydalanmak için Esnaf ve Sanatkarlar Odasında ya da Esnaf ve Sanatkarlar Sicil Müdürlüğünde kayıtlı olmaları gerekiyor.

Ayrıca son 3 aydır faal şekilde çalışmaları da şart. Verdikleri iş ya da ikamet adresinde çalışmalarına devam eden esnafların hukuki haklarını kullanmakta sıkıntı yaşamayan gerçek kişiler olması da gerekmektedir. Bu şartları sağlayan vatandaşların Halk Banka giderek başvurularını yapmalarıgerekmektedir. Uzun vadeli ödeme seçeneklerinin her kredi limiti için geçerli olduğu da belirtildi. Kredinin verilme amacı ise vatandaşın ham madde ve döner sermaye ihtiyaçlarını karşılamasıdır. Dileyen işletme sahipleri ödemeleri daha dar olacakşekilde de belirleyebilir. 1 ay, 3 ay ya da 6 aylık periyotlar olarak ödeme seçeneği oluşturan banka kredi başvuruların yakın tarihte başlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP